SPORT:

A’Gamerz tager tre kampdage på en dag i 1. division

Lang dag til CS:GO-holdet A’GZ Five: Der skal afvikles tre kampdage i 1. division samme dag

CS:GO-holdet A'GZ Five fra Albertslund tager til TGU eSport i Tømmerup ved Kalundborg lørdag den 20. januar. Samtidig i Oksbøl i Jylland møder Mårslet eSport op hos Blaavandshuk Esport Riptides.
Her skal hvert hold spille tre kampe, hvilket er alle gruppens kampe i 1. division gruppe B i DGI-ligaen, der er en del af det officielle danmarksmesterskab i esport kaldet eSportligaen.
Oprindeligt skulle gruppens kampe spilles over tre kampdage, men formand for A'GamerZ Claus Agerskov tog initiativ til, at kampene kunne spilles på en enkelt dag for hele gruppen sammen. Den var de tre andre hold straks med på. Det var dog ikke muligt at få samlet alle sammen på et sted. I stedet blev det to og to på hver sin side af Storebælt.
“Det er klar det bedste, at man mødes fysisk, spiller kampene og siger ordentligt tak for kampen” fortæller Claus og fortsætter “Det er altid dejligt, at mødes med ligesindede og hygge sig med dem”.
A'GamerZ hedder officielt Albertslund Gamerz og har hyggemøder søndage i lige uger på Roskilde Kro her i kommunen. Se mere på hjemmesiden agamerz.dk.
brie

Publiceret 15 January 2018 05:00