Hvad gør man, når man ikke har en hal, der er stor nok til at rumme alle skolens elever og lærere? Samles udendørs, naturligvis!
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se foto og video: Alle eleverne samlet under åben himmel første skoledag

Helt utraditionel blev alle elever og lærere fra Herstedvester skole samlet på plænen ved Topperne

”For nogle af jer er det her det sidste skoleår, for nogle af jer det første skoledag – og for alle jer andre er det noget midt i mellem!”

Det sagde skoleleder Nieller Mandrup, da han – stående på en omvendt mælkekasse – forsøgte at råbe alle Herstedvester skoles elever og lærere op uden mikrofon og udendørs på plænen ved siden af bebyggelsen Topperne.

Onsdag var første skoledag i Albertslund. På Herstedvester skole greb de dagen lidt utraditionelt an.

Ganske vist var der blev taget godt imod alle eleverne og sagt pænt velkommen til de allermindste inde i klasselokalerne tidligt på dagen.

Men kl. 10 mødtes alle på plænen. Skolen har ingen hal, der rummer alle elever, så derfor dette særlige tiltag.

Dagen blev ikke brugt til at terpe matematik eller gloser. Nej, man gik det nye skoleår ind. Alle eleverne spadserede ud i Vestskoven, hvor de spiste sammen og hyggede sig.

Men inden det skete skulle der tages et foto og en video – en slags præsentationsvideo for skolen. Derfor blev der sendt en drone op foran alle eleverne, og mens den filmede havde børnene travlt med at vinke og råbe i håbet om at få sig selv foreviget.

Publiceret: 10. August 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere