Mikael Wern, politiinspektør i Københavns Vestegns Politi, stillede op til interview foran den mobile politistation i Rypehusene.
Se hele APs interview på vores Facebook-side, facebook.com/albertslundposten
Mikael Wern, politiinspektør i Københavns Vestegns Politi, stillede op til interview foran den mobile politistation i Rypehusene. Se hele APs interview på vores Facebook-side, facebook.com/albertslundposten
Foto: due.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se video: Politiet holder flere muligheder åbne om skyderi

19-årig løsladt igen - nægter sigtelse

Seks skyderier i Albertslund siden november. Det kunne umiddelbart ligne en sammenhæng, men det kan politiet hverken af- eller bekræfte.

“Det er for tidligt at sige. Vi holder flere muligheder åbne. En af teserne er, at de hænger sammen”, siger Mikael Wern, poltiiinspektør i Københavns Vestegns Politi.

AP mødte ham foran Fakta i Rypehusene onsdag eftermiddag, da politiet havde rullet en mobil politistation ind i området. Her sagde han også, at der ikke er tegn på at skyderierne har noget med bander at gøre: “Intet i vores efterforskning tyder på det er en bandekonflikt.” Samtidig maner Mikael Wern til ro i lokalområdet: “Folk skal ikke være bange for at gå ud. Vi har sat vores mobile politistation her og er massivt tilstede med lokalt politi og øget patruljering.”

Hele interviewet med Mikael Wern kan ses som video-indslag på avisens Facebook-side

Det fandt sted samme dag som en 19-årig mand blev anholdt og sigtet for medvirken til skyderiet i dels Tranehusene, dels på Roskildevej.

Den 19-årige nægter sig skyldig, og blev efter anholdelsen løsladt igen. Men han er fortsat sigtet.

 

Se interviewet med Mikael Wern her.

Publiceret: 05. April 2018 08:47
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten