The Simon and Garfunkel Story kommer fra London West End til MusikTeatret i Albertslund.
The Simon and Garfunkel Story kommer fra London West End til MusikTeatret i Albertslund.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Showtime: Simon og Garfunkel – som om de var her

”The Simon and Garfunkel Story” kommer til MusikTeatret

Det er så autentisk, og de både ligner, synger og spiller, så man under hele forestillingen synes, at det er de ægte Simon and Garfunkel, der står på scenen 11. april kl. 19,30 i MusikTeatret.

Aftenens to solister er nøje udvalgt. De giver publikum en autentisk oplevelse, som viser Simon & Garfunkel respekt. Med sig på scenen har de et stort liveband, og historien om de to musikalske kæmper bliver fortalt via et avanceret video- og lysshow.

Med livemusik, skuespil, originale fotos og filmklip fortælles den fængslende historie om Paul Simon og Art Garfunkel. Vi starter helt tilbage, da de står på musikscenen som Rock'n'Roll-duoen 'Tom and Jerry', og vi følger dem gennem deres store succes og duoens dramatiske brud. Showet slutter, da Simon and Garfunkel igen spiller sammen i Central Park i 1981 ved 'The Reformation Concert'.

'The Simon and Garfunkel Story' spiller salen op med Simon og Garfunkels hits som 'Mrs Robinson', 'Cecilia', 'Bridge Over Troubled Water', 'Homeward Bound' og mange flere. Simon og Garfunkel vil blive hyldet, og det er en aften, du ikke må gå glip af.

brie

Publiceret: 10. April 2018 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt