Skoleelever skal i den kommende måneder lære at sortere affaldet korrekt.
Skoleelever skal i den kommende måneder lære at sortere affaldet korrekt.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skolebørn skal lære at sortere affald

De kommende måneder bliver elever undervist i affaldssortering

Skolerne er nu også er kommet i gang med den nye affaldsordning, og i den forbindelse har Agenda Centret besøgt samtlige klasser på Egelundskolen, Herstedøster og Herstedvester Skole for at undervise elever og lærere i affaldssortering og kredsløb.

”Både lærere og elever er blevet udfordret og testet i deres viden om affaldssortering”, fortæller Signe Landon fra Agenda Centret i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Lærerne fik lov til at sortere de sværeste ting, som for eksempel pizzabakker, porcelæn og chipsposer. Ikke alle klarede det lige godt, til stor morskab for eleverne”.

Elever opdrager forældre

Eleverne lærte om regler for, hvor rent affaldet skal være, hvorfor det er en god ide at sortere og fik gennem lege og opgaver lov til at sortere en masse forskelligt affald.

”Der var stor forskel på, hvor meget børnene vidste i forvejen om affaldssortering, men de er nu alle blevet klædt godt på til at sortere det affald, de støder på i hverdagen. Som en sidegevinst har vi også mødt flere forældre, der af deres børn er blevet belært om, hvordan de skal sortere - hvilket vi selvfølgelig håber, at forældrene lytter til”, slutter Signe Landon.srj

Publiceret: 13. Juni 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere