14-årige Markus Gantzel Marquard er skrap med buen og pilen.
14-årige Markus Gantzel Marquard er skrap med buen og pilen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SPORT: 14-årig er med blandt de bedste skytter

Markus, bueskytte fra Albertslund, henter imponerende resultater hjem

14-årige Markus Gantzel Marquardt er blandt de rigtigt skrappe med en bue og en pil. Den 14-årige bueskytte, der går på Herstedøster Skole, skyder for TIK-Taastrup, og han har netop hjembragt en række imponerende resultater.

Søndag den 11. Juni deltog han i Holstebro Åben med de bedste skytter i Danmark - nummer 1-3 fra Danmarksmesterskaberne indendørs i både drenge og pige rækken. Han deltog i recurve Aspirant, OL-Buen for 13-15 årige.

Efter de første 36 pile halvvejs i kvalen lå Markus nummer 3 med 312 point, kun 2 point efter førstepladsen. De sidste 36 pile blev skudt i regnvejr som ikke er de nemmeste betingelser for en bueskytte, men Markus holdt fokus og skød 310 point i de sidste 36 pile og sluttede med samlet score på 622 point, som er ny personlig rekord

Det var 3 point efter første pladsen og gav 2. pladsen i kvalifikationen.

I kvartfinalen skulle Markus skyde mod den forsvarende Danmarksmester for pige Aspirant den blev vundet 6-2. I semifinalen skulle han så møde nr. 3 Fra Danmarksmesterskaberne for Drenge Aspirant, og den blev vundet 6-0.

I finalen skulle den unge bueskytte møde Danmarksmesteren både indendørs og udendørs. Her vandt Markus 6-2.

29. april vandt Markus sæsonens første udendørsstævne i Gladsaxe, og han har nu vundet to ud af tre stævner han har deltaget i, i udendørssæsonen 2017.

17. Juni deltager Markus i Sjællandsmesterskaberne i Lundby, hvor han regnes som blandt favoritterne til at vinde.

due

Publiceret: 14. Juni 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere