Susanne Storm Lind sammen med de stolte idrætstalenter.
Susanne Storm Lind sammen med de stolte idrætstalenter.
Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SPORT: 22 idrætstalenter hyldet på stadion

Markante sportsprofiler i Albertslund fik tale og hæder med på vejen ved Mesterskabsfejringen

”For mig er fejring af alle jer mesterskabsprismodtagere rigtig vigtig. Mesterskabsprisfejring er Albertslund Kommunes hyldest til jer idrætsudøvere, der har sat Albertslund på land- eller verdenskortet ved danske, nordiske og/ eller nogle gange også internationale mesterskaber”, sagde formand for Folkeoplysningsudvalget, Susanne Storm Lind, (S), da hun torsdag stod for Mesterskabsfejringen på Albertslund Stadion.

22 markante idrætsprofiler fra seks forskellige sportsgrene fik hæder.

”Albertslund er ikke en eliteidrætskommune. Vi satser bredt og støtter mange forskellige idrætsgrene, da vi har en politisk målsætning om at prioritere at få flest mulige til at gå til noget og være aktive i en af vores foreninger”, sagde Susanne Storm Lind. ”Så derfor er det endnu mere fantastisk at stå her i dag med så mange repræsentanter fra Albertslund, som trods få midler til eliten er lykkedes med at få guldmedaljer hjem fra mesterskabskonkurrencer i både ind- og udland”

Susanne Storm Lind sagde om de 22 idrætsudøvere, at 14 prismodtagere har i løbet af 2015 fået guldmedalje som danske mestre i deres respektive idræt, en enkelt har desuden fået en sølvmedalje ved Europa Mesterskab.

”Udover disse 14 dygtige atleter, så er der yderligere 2, vi også vil hædre for deres indsats, da de har opnået resultater indenfor deres sport, som er meget unikt for deres aldersgruppe og for vores bys 'børn' ”, sagde hun og ønskede så hver enkelt tillykke.

Prismodtagere er:

Albertslund Styrkeløft: Allan Kornval

ER Power Equipment: Mette G Rasmussen, Erik Rasmussen, Trille Kyvsgaard og Max T. Jeppesen

Albertslund Taekwondo: Jessica Clausen, Mohamed Elaoufi, Cihan Cinar, Jade Castillo, Yasmin Dahmani, Hafsa Chtioui, Milad Haidari, Edi Hrni, Jasmin Zibuh, Younes Dahmani, Joachim Henriksen, Isak Hirsbro, Wassim El Jilali og Hakim Elidrissi

Svømning: Cecilie Wiuff

Triatlon: Nicolai Wiuff

Cykling: Andreas Kron

Publiceret: 19. Maj 2017 11:08

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt