Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SPORT: Nærved og næsten for Caroline

Danish Open i Bellahøj Svømmestadion bød på flotte præstationer af Caroline Preisler Mathiesen

AIF-svømmeren Caroline Preisler Mathiesen havde ambitioner om at forbedre sidste års tre C-finaler, da der fra 1. - 5. april, blev afholdt Danish Open i Bellahøj Svømmestadion. Danmarks bedste svømmere var, sammen med udenlandske svømmere, samlet for at kæmpe mod hinanden.

Man kunne blandt andet kvalificere til VM, eller EM for juniorer.

AIF var repræsenteret ved Caroline Preisler Mathiesen (2001), hun havde kvalificeret sig i 200 medley, 50, 100 og 200 ryg. Hendes mål var at forbedre sidste års tre C-finaler.

Mandag var der 200 medley og 100 ryg på programmet, men da løbene lå meget tæt, valgte hun 200 medley fra, for at fokusere 100 % på 100 ryg. Hun var tilmeldt i 30. bedste tid, men efter indledende var hun 16. bedste, med en forbedring af hendes personlige rekord på 1,5 sekund.

Så hendes mål om at komme i B-finalen, var indfriet ved første løb.

Skar endnu et sekund af

I finalen om eftermiddagen, skar hun yderligere et sekund af og sluttede på en flot samlet 12. plads i tiden 1.06,69, til sammenligning vandt Mie Ø. Nielsen i tiden 1.00,25.

Men Carolines tid var nok til, at hun gik fra en 2. plads, til en 1. plads i hendes årgang, og fra en 16. til en 9. plads på sæsonens juniorrangliste.

Tirsdag var det sprint distancen 50 ryg, som hun ikke tidligere har været så god til, men gårsdagen succes havde givet hende blod på tanden. Hun startede som nr. 37, men endte formiddagens afsnit som nr. 17 lige udenfor B-finalen. Men tiden var stadigvæk en forbedring af hendes rekord med et halvt sekund. I C-finalen var hun hurtigst af alle og skar yderligere et halvt sekund af sin tid. Igen fik det betydning for ranglisten, hvor hun rykkede fra en 6. plads til en 1. plads i hendes egen årgang, samt fra en 20. plads til 9. plads på sæsonens juniorrangliste.

På stævnets sidste dag, var det så den lange distance, 200 ryg, der skulle gennemføres. I indledende blev det til et samlet 20. plads og i C-finalen blev placering en plads bedre. Tiden var stadigvæk god nok til, at hun også her i 200 ryg, blev nr. 1 i sin årgang, og samtidig rykkede fra en 16. til en 14. plads på juniorranglisten.

Det blev desværre ikke til en tur på juniorlandsholdet i denne omgang, hun manglede 2 sekunder på 100 ryg.

brie

Publiceret: 14. April 2017 04:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere