Talent klar til 6-dagesløb

Når 6-dagesløb i Ballerup Superarena skydes i gang den 3. februar er Albertslunddrengen Andreas Kron med

Det er en god tradition, at der sideløbende med de professionelles 6-dages løb i Ballerup Super Arena afvikles et mini 6-dagesløb for talenterne i alderen 12-14 år. Sådan er det også i år, hvor det unge felt har en Albertslunder med, nemlig Andreas Lorenz Kron.
Andreas har allerede markeret sig som en stærk slider, senest ved et løb i Super Arenaen den 13 januar, hvor Andreas med sin makker sejrede parløb. Efterfølgende er de to blevet udråbt som en af forhåndsfavoriterne, og de har fået det magiske 7-tal på ryggen.
Det er en stor drøm for Andreas der er ved at gå i opfyldelse. Han har siden han var 8 år kørt cykelløb og drømt om at blive udtaget til mini 6-dagesløbet. Sidste år var han for ung og i år, er han som debutant og den 4. yngste rytter i feltet blandt favoritterne i det 28-mand store felt.
Andreas kører til dagligt for cykelklubben DCR Ballerup, og i den klub blev han i 2010 Danmarksmester i holdforfølgelsesløb, og på landevejene markerede han sig stærkt på trods af at han rykkede op i en ældre klasse. Som toppen af kransekagen oplevede Andreas den ære at blive inviteret af eksprofessionelle Brian Holm - nuværende sportsdirektør - til at træne et par timer med verdens bedste sprinter Mark Cavendish. De to kørte sammen med cancerpatienter for at støtte kampen mod cancer.
thor

Publiceret 24 January 2011 09:00