Se billederne:

Patrick slukkede for Markussen

Der var ikke meget fight over lørdagens meget hypede opgør mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen

Af
Morten Thornton

Stemningen var elektrisk i Brøndby Hallen der lidt over midnat lørdag. De 5500 tilskuere havde set frem til et spændende opgør mellem veteranen Markussen og den unge Patrick Nielsen, en kamp som havde fået titlen “Ondt Blod”
Der var masser af ondt blod inden kampen, og har været det længe. Det fortsatte lige inden kampstart, hvor Rudy Markussen forsøgte at provokere Patrick Nielsen, og da gong gong'en lød blev der åbnet for en regulær slåskamp, men så fes det ud.
Det var en omgang roderi, hvor Patrick Nielsen tydeligvis forsøgte at bevare hovedet koldt, mens Rudy Markussen lignede en mand, der ikke vidste hvad han lavede oppe i bokseringen.
Patrick Nielsen satte et højt tempo fra start, og han fik også ramt Rudy Nielsen flere gange undervejs, mens han stort set ikke måtte tage imod noget som helst. Begge boksere var i gulvet inden 3. omgang, men ikke efter slag,
Halvvejs inde i 3, omgang fik Patrick sat et dybt stød ind på Markussen. Det fulgte han op på og Markussen måtte til tælling. Han kom aldrig op igen, og kampen var slut. Patrick havde vunde på teknisk knock out efter at have domineret fra start til slut.
Det var en meget fattet og klar Patrick Nielsen som bagefter mødte pressen:
“En knock out er en knock out. Jeg er glad for sejren, og jeg var slet ikke nervøs inden kampen, bare glad for at være i ringen. Mine jabs virkede og det samme gjorde mit dybe arbejde.”
Patrick var vildt imponeret over stemningen i Brøndby Hallen:
“Det var blæret,” sagde han og fortsatte, “jeg har aldrig prøvet noget lignende.”
Patrick sluttede sendte til slut en hilsen til sine faste støtter i Reinhard Supporters, fangruppen for ham og Micki: “Uden jeres support er jeg intet. Tusind tak,” sagde han inden han gik ud for at fejre sejren.
Nu venter en lille ferie, og bagefter skal det blive spændende om der venter en VM kamp mod Arthur Abraham.
 
 

null

Publiceret 13 December 2015 03:24