Caroline Preisler Mathiesen

Caroline Preisler Mathiesen

Svømning:

Flot come-back til Caroline

Caroline Preisler Mathiesen har ikke svømmet I et halvt år på grund af en skade. I weekenden var hun med igen

I weekenden deltog Caroline Preisler Mathiesen 2001 ved de østdanske junior-/seniormesterskaber. Caroline havde tidligere på sæsonen kvalificeret sig i 50, 100 og 200 ryg, samt 200 medley.

Men desværre havde hun været fraværende fra svømning i næsten et halvt år, på grund af en skulderskade. Hun trænede i ugen op til, for første gang med sin skulder.

Cheftræner Anders Jensen havde derfor sagt, at hun ikke skulle gå ud og forcere, da vi ikke skulle ødelægge den gode genoptræning, som hun fik via sin fysioterapeut fra Kropsværkstedet. Det store mål er først om en måned, når der er Danish Open i Bellahøj.

Fredag lagde hun ud med 50 ryg, hvor hun svømmede over sin pr. men alligevel hurtigt nok til en 15. plads blandt juniorerne.

Lørdag var det 100 ryg, hvor tiden igen rakte til en 15. plads. Søndag blev hun afmeldt i 200 medley, og ”nøjes” med 200 ryg.

Her blev det en 9. plads og en plads i aftenens B-finalen. Hvor det blev til en samlet 10. plads af de deltagende juniorer. Stævnet sluttede af med at hun var første svømmer på VAT CPHs 4X100 medley holdkap, men her var skulderen så brugt, at det bare skulle overstås.

Publiceret 20 March 2018 06:00

SENESTE TV