Mod Frederikssund scorede Rasmus Floor Andersen (tv.) sit første mål for HIC, Nicolai Beck (i midten) scorede to gange på eminente oplæg fra Kristian Sørensen og David Beisheim, og Michael Schliemann (th.) holdt for anden hjemmekamp i træk nullet i mål.

Mod Frederikssund scorede Rasmus Floor Andersen (tv.) sit første mål for HIC, Nicolai Beck (i midten) scorede to gange på eminente oplæg fra Kristian Sørensen og David Beisheim, og Michael Schliemann (th.) holdt for anden hjemmekamp i træk nullet i mål.

Sport:

HIC er tæt på målet med forårets første sejr

Frederikssund blev besejret 3-0

Efter tre gange uafgjort og en knebent overtidsnederlag lykkedes det endelig HIC at finde tilbage på vindersporet, da Frederikssund med 3-0 blev besejret.

Og med sejren tog HIC et stort skridt i retning af den målsætning for den første sæsonen i sjællandsserien, der handler om at undgå nedrykning.

HIC har trods de manglende sejre fået det udbytte ud af forårets første fire kampe, at man er indbyrdes bedre end fire af de med modstandere, hvilket er vigtigt, idet indbyrdes kampe er afgørende i tilfælde af pointlighed.

Efter oprykningen var HIC ubesejret i sæsonens første fem kampe, der gav 11 point, inden det første nederlag til Frederikssund, men det blev revancheret i en kamp, hvor cheftræner Jan Christensen var stolthed over især den fysiske præstation og den taktiske disciplin.

Opgaven var at forsvare sig og udnytte de muligheder, der måtte byde sig den anden vej, og det blev effektueret efter 8 minutter ved en lang diagonalaflevering til Rasmus Floor Andersen, der spillede bagud til Kristian Sørensen, hvis indlæg blev mødt ved anden stolpe af topscorer Nicolai Beck til HIC's første føring i foråret.

Den blev udbygget efter et mønsterangreb efter 40 minutter, hvor Mathias 'Maddy' Nielsen var opspilsstationen, der holdt på bolden til et perfekt timet overlap fra David Beisheim, hvis flade indlæg gjorde Nicolai Beck til dobbelt målscorer.

Nicolai Beck var desuden oplægger kort efter pausen til Rasmus Floor Andersen, der fik scoret til første mål for HIC. Trods sine to mål og en assist blev Nicolai Beck overstrålet af Mathias 'Morgan' Mortensen, der leverede en jætteindsats, og hvad der smuttede forbi midterforsvaret tog Michael Schliemann sig af. Især en forrygende refleksredning i anden halvleg bidrog til, at han for anden hjemmekamp i træk holdt nullet og dermed kun er passeret én gang i sine tre kampe i denne sæson.

Selv om sejren gav luft til flere af holdene under HIC i tabellen er der allerede onsdag lagt op til endnu en vital kamp, når HIC skal afvikle den udekamp mod Roskilde, der blev udsat på grund af træningslejren i Tyrkiet.

Den påskeudflugt synes at have haft god effekt på HIC's fire seniorhold. 2.-holdet fører fortsat sin række i serie 4, der er præget af et usædvanlig højt antal trukne hold, 3.-holdet vandt i den forgange weekend den fjerde af fem kampe, da modstanderen fra Ishøj IF ikke dukkede op, og kvindesenior har maksimumpoint i serie 2 efter ligeledes at have vundet den seneste kamp uden at spille.

Allan Nielsen

Publiceret 07 May 2018 08:49