Tre af holdets profiler havde 50 kamps jubilæum. Tobias Øster, Emilio Rodriguez og Diego Rodriguez. Emilio lavede hattrick og har lavet 19 mål i 16 kampe hidtil.
Privatfoto

Tre af holdets profiler havde 50 kamps jubilæum. Tobias Øster, Emilio Rodriguez og Diego Rodriguez. Emilio lavede hattrick og har lavet 19 mål i 16 kampe hidtil. Privatfoto

AIF-sejr mod vanskelig modstander på en ikke optimal spilledag

AIF's førstehold sejrede 3-2 sejr på hjemmebane mod Skælskør

“Hvis vi kan vinde kampe ved at spille så skidt, så glæder jeg mig til at vi rammer dagen. For så kan vi slå alle i rækken…!”

Sådan lyder det fra træner Dolle, efter lørdagen hjemmebanekamp på Albertslund Stadion mod Skælskør.

Det blev til sejr, og så er alt jo godt. Især når AIF på forhånd vidste, at Skælskør havde slået Herfølge og tabt knebent mod Slagelse. Så der ventede en modstander mder arbejder stenhårdt og gør livet surt for holdene i toppen.

For at det ikke skulle være løgn, så manglede AIF flere spillere på dagen, da nogle var rejst og andre skadet. Så albertslunderne var klar over at dagens modstander ville blive svære at slå, men at det ville være tre meget vigtige point i bestræbelserne på at holdt trit med toppen.

Fik en god start

AIFerne fik en ret god start på kampen. De var meget i boldbesiddelse, og fandt rummene mellem Skælskørs kæder. De var dog ikke skarpe på den chanceskabende aflevering, og defor løb meget ud i sandet. Efter omkring otte minutters spil, fik  albertslunderne et frispark på kanten af feltet. Det sparkede Emilio Rodriguez flot i kassen. 

Banen stod snorlige og var blevet vandet inden kampen, så der var mulighed for at spille lidt hurtigere afleveringer på den. Men desværre så spillede AIFerne for langsomt og lavede for mange tekniske fejl. Det gjorde at Skælskør kunne udligne med ti minutter igen af første halvleg på et ret flot mål, hvor de spillede sig gennem albertslundernes kæder og afsluttede med et fornemt lop over Mathias Jensen.

Teknisk skidt anden halvleg

Anden halvleg blev omend endnu mere skidt teknisk. Seniorerne havde bolden meget, men var ikke skarpe i afslutningsspillet. Diego Rodriguez fik en gylden mulighed efter et fint bandespil med Adem Kücükkartal, og passerede målmanden med ydersiden. 

Men desværre trillede bolden på stolpen og i spil igen. 

Bedst som det så ud til uafgjort, og der blev kørt på sidste minut, tog godt spillende Jakob Rud sagen i egen hånd, og brød igennem deres forsvar og spillede den på tværs til Emilio som nemt kunne score til 2-1. 

Forløsningen var stor, og med tanke på at flere spillere døjer med skader og skavanker, så ville en sejr lune gevaldigt.

I det tredje overtidsminut driblede  Adem fri og spillede den igen på tværs til Emilio, som igen kunne score nemt. 3-1 og så troede AIF at den var lukket. Men desværre fik Skælskør reduceret på et hovedstød.

Men Albertslund holdt stand, og hentede tre dejlige point. 

Glade for de tre point

“Efter kampen var vi meget glade for de tre point, men vidste også at vi langt fra havde spillet op til vores bedste”, lyder det fra Dolle.

“Vi rammer slet ikke dagen, og vi var teknisk meget ringe i dag. Til gengæld kæmpede alle mand det bedste de kunne. På grund af skader havde vi placeret  Jakob Rud på en noget uvant plads som højre back. Og Tobias Øster måtte hjælpe til i midterforsvaret. Begge spillede en stor kamp, og var i den grad med til at sikre sejren i dag. Jeg kan ikke kritisere gutterne for indstillingen, men vi ved alle godt, at vi sagtens kan spille meget bedre. Vi må håbe at det ikke er gummiben der sniger sig ind på os, for der er stadigt mange svære kampe tilbage. Vi har fem kampe tilbage, men desværre er kun to af dem på hjemmebane, hvor vi ikke har tabt endnu. 

Næste lørdag skal vi til Sydsjælland, og forsøge at hente fra point der. Håbet at folk vil tage turen og støtte drengene, da det er nu at rækken spidser til og det hele afgøres”.

 

Tre af holdets profiler havde i øvrigt 50 kamps jubilæum. Tobias Øster, Emilio Rodriguez og Diego Rodriguez. Emilio lavede hattrick og har lavet 19 mål i 16 kampe hidtil.

Publiceret 13 May 2018 10:00