Caroline Preisler Mathiesen. Privatfoto

Caroline Preisler Mathiesen. Privatfoto

Caroline kæmpede med sin skadede skulder

AIFs Caroline Preisler Mathiesen deltog i sit første senior DM på kortbane

I dagene 1.-4. november deltog AIFs Caroline Preisler Mathiesen ved sit første senior Danmarksmesterskab på kortbane i Vejle. Her var der deltagelse af de store navne, som Rikke Møller Petersen, Mie Ø. Nielsen og VAT Copenhagens egne Daniel Skaaning og Jeanette Ottesen.

Caroline havde tidligere på sæsonen kvalificeret sig i 50, 100 og 200 ryg. Hun lagde ud torsdag på den korte distance, i heat med Mie Ø. Nielsen. Her svømmede hun sig til en samlet 34. plads af de 36 deltagende, men en syvende plads af de kvalificerede ni fra årgang 2001. Tiden var stort set en tangering af sin tid fra Østdanske mesterskaber for fire uger siden.

Fredag stod den så på 100 ryg. Denne gang svømmede hun sig til en 24. plads af de 31 kvalificerede og en sjette plads blandt de ni fra årgang 2001. Tiden var igen på niveauet fra øst.

Lørdag havde hun ingen løb, men søndag var det favorit distancen 200 ryg. Indledende vil forventeligt blive hendes sidste løb ved stævnet, så hun kunne teste den hårdt prøvet skulder. Tiden rakte til en samlet 21. plads af de 25 kvalificerede og en tid fire sekunder hurtigere end for fire uger siden. Men da flere meldte fra til finalerne, kom hun på yderste mandat med i aftenens B-finalen, hvor placeringerne 9-16 skulle findes. Her skar hun yderligere et sekund af og sluttede på en samlet 15. plads.

VAT Copenhagens syv kvalificerede svømmere kom hjem med seks guld, fire sølv og to bronzemedaljer.

brie

Publiceret 07 November 2018 04:00