Fantastisk julestemning i svømmehal Syd. Privatfoto

Fantastisk julestemning i svømmehal Syd. Privatfoto

Her er opskriften på et vellykket julesvømmestævne

Trods juletravlhed var svømmehal Syd fyldt med glade og forventningsfulde børn, deres forældre og søskende

svømmejul 56 svømmere fra svømmeskolen, 21 konkurrencesvømmere fra K3, K2, K1 og VAT Copenhagen, 19 trænere og en stor håndfuld frivillige forældre - det er opskriften på et vellykket Julestævne i AIF Svømning.

Lørdag kunne svømmerne fra AIFs svømmeskole prøve kræfter med 25 meter fri med hjælpemidler, 25 m fri, 25 m ryg, 50 m fri med hjælpemidler, 50 m fri, 50 m ryg og 100 m fri.

På trods af juletravlhed var svømmehallen fyldt med glade og forventningsfulde børn, deres forældre og søskende.

De yngste konkurrencesvømmere fra K3 deltog også i stævnet for at få mere stævneerfaring og de større svømmere fra K2 og K1 havde i dagens anledning skiftet badetøjet ud med stopure og tidtagermapper.

Efter stævnet var der godteposer til svømmerne og takket været et meget fint bidrag fra Albertslund Center blev godteposerne fyldt med slik, frugt og juice.

AIF Svømning er allerede nu i gang med at planlægge det årlige Forårsstævne i Vridsløselille svømmehal, som finder sted den første lørdag i marts og hvor de lokale konkurrencesvømmere skal dyste mod svømmere fra andre klubber og svømmeskolen holder afslutningsstævne den 27. april.

brie

Publiceret 10 December 2018 10:37