Tina på ruten. Foto: ALOT

Tina på ruten. Foto: ALOT

Løb: I sne og slud, ALOT skal ud!

Otte medlemmer af Albertslund løb og triathlon har været på tur til en frost dækket solskinsø

løb Årets udgave af Hammer trail winther edition havde deltagelse af otte ALOT medlemmer. Hammer trail er et udfordrende løb som afvikles omkring Hammershus på Bornholm. Med distancer fra 10 til 80 km er der noget for alle. Det er et udfordrende terræn, og man skal ikke være mange for bakker, ujævnt underlag og klatre stykker. Det hele er pakket ind i en smuk rute på ca. 21 km.

På 50 km distancen, som også var DM i lang trail, stillede ALOT til start med Charley Prødel og Tanja Kepser.

Tanja måtte efter flere styrt desværre udgår grundet knæ smerter. Tanja nåede dog at løbe 30 km, og havde et flot løb, indtil de glatte spor måtte sætte en stopper for det. Charley tog en flot 5. plads i sin aldersklasse til DM.

Tina Kragerup, Christian Kepser og Michelle Hautop stillede til start på marathon distancen. Christian måtte desværre udgå efter 21 km grundet styrt på den glatte ruten.

Michelle på podiet som nr. 3 (t.h.). Foto: ALOT

Michelle på podiet som nr. 3 (t.h.). Foto: ALOT

Tina kom flot i mål og havde haft en god tur. Michelle løb sit første marathon og fik en rigtig flot 3. plads i kvinde feltet. Stærkt med en podie plads til sit første marathon, og så endda i det terræn.

Maiken T. Hansen var eneste ALOT repræsentant på halv marathon distancen. Kenneth L. Hansen måtte desværre inden start melde fra, ruten kan og bør ikke løbes på en skade. Maiken havde et rigtig flot løb, og krydsede målstregen på en flot 4. plads blandt kvinderne. Sidste ALOT medlem Jeanne Hautop indtog hepper og hjælper tjansen, dette sammen med et kommende ALOT medlem, der endnu venter på at se dagens lys.

Hele turen slutte af i sommerhuset med en lækker middag, og gode historier fra dagens oplevelser.

Publiceret 31 January 2019 06:00