Foto: Polfoto/ Jens Dresling
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Støt død politibetjents familie: Denne indsamling skal hjælpe dem videre

 

Både familie, venner og kollegaer står nu med en dyb sorg efter tabet af den 43-årige politimand, som tirsdag morgen blev skudt i hovedet foran politigården i Albertslund og nu er erklæret død af sine kvæstelser. Den triste nyhed om betjentens død blev offentliggjort af Københavns Vestegns Politi kort før klokken 16 onsdag. Kort forinden havde The Thin Blue Line Denmark, som er en nystartet støtteforening for politibetjente, som har været udsat for en ulykke eller en forbrydelse, mens de passede deres job, meddelt, at man påbegynder en indsamling til fordel for betjenten og hans familie.

LÆS OGSÅ: Politimand ramt i hovedet af skud: Nu er han død

Selvom betjenten nu er død, er indsamlingen ikke blevet mindre relevandt. Tilbage står en familie, som på mange måder har brug for al den hjælp, de kan få, for at komme gennem sorgen og videre i livet.

The Thin Blue Line Denmark skriver på facebook (bemærk, opslaget er skrevet inden betjentens død):

"Familien og betjenten får brug for støtte! Vi håber, at I vil være med til at gøre en forskel for dem. Om det så er 5, 10, 50 eller 500 kr er underordnet. I første omgang koncentrerer vi os om, at hjælpe den stakkels familie til den netop sårede betjent? Idet at foreningen blev stiftet i går, så har vi absolut ingen midler. Uden penge i foreningskassen, kan vi ikke støtte nogen. Desværre mærker vi et øget behov for støtte til betjente, ansatte i politiet og deres pårørende. Det er vores ønske, at passe på dem, som passer på os."

Du kan støtte de efterladte via mobilepay på numrene: 3185 6826 og 7186 2533 eller via bankoverførsel til:

Reg. nr. 9570

Konto nr. 12067607

Følg indsamlingen på The Thin Blue Line Denmark her: KLIK

Publiceret: 07. December 2016 16:11
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt