I HIC’s 4-2-sejr over Værebro scorede David Beisheim (tv.) sit første mål i denne sæson, mens topscorer Nicolai Beck med endnu et hattrick nu er oppe på imponerende 20 mål i 14 kampe. Foto: HIC
I HIC’s 4-2-sejr over Værebro scorede David Beisheim (tv.) sit første mål i denne sæson, mens topscorer Nicolai Beck med endnu et hattrick nu er oppe på imponerende 20 mål i 14 kampe. Foto: HIC
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Topscorerens fjerde hattrick blev lavet på 24 minutter

HIC forsvarede førstepladsen i serie 1 med en fornem sejr over Værebro

Hvis man i Albertslunds nordlige landsbyidyl skulle støde på HIC's mangeårige seniorformand, Anders Fabild, med et flænsende øre-til-øre-smil i disse dage, har det en meget naturlig forklaring.

Dels har solen skinnet pragtfuldt i påskedagene, dels skinnede klubbens 1.-hold mere lysende end nogen sinde, da solen indledningsvist var fraværende en forårskold skærtorsdag.

Med en 4-2-sejr over Værebro forsvarede HIC førstepladsen i serie 1, men der var mere end 3 point med hjem fra AB's kunststofbane i Bagsværd. På nethinden var der også en frisk dokumentation af, at HIC's 1.- hold aldrig har været bedre end netop nu.

Efter en fremragende fodboldkamp, hvor der i de første 45 minutter blev arbejdet stenhårdt, disciplineret og koncentreret, fulgte en forløsning i anden halvleg, hvor HIC med fire fremragende scoringer helt afmonterede en modstander, der var blevet markant forstærket i vinterpausen, men i det lange løb er et velorganiseret hold bare uendeligt meget vigtigere end individuelle kvaliteter, når det handler om fodbold.

Men der ER selvfølgelig også individualister i det stærke HIC-kollektiv. David Beisheim, holdets suverænt ældste med sine 33 år, kringlede sit første sæsonmål ind i det lange hjørne og stod for oplæggene til de to næste, som topscoreren Nicolai Beck med vanlig effektivitet ekspederede i mål, inden han fuldendte sæsonens fjerde (!) hattrick med en eminent afslutning, der fra over 20 meter blev løftet ind over Værebros målmand.

Med sine 3 mål på 24 minutter er Nicolai Beck oppe på 20 scoringer i denne sæson, hvor han endnu har til gode at score på HIC's hjemmebane, hvor det på fredag gælder Gladsaxe/Hero, der i efteråret blev besejret 5-0 - i en kamp, hvor Nicolai Beck scorede alle fem mål og de tre første på bare 14 minutter.

Sejren var den tredje i træk for HIC, der også vandt efterårets sidste topkamp over Lundtofte, men når det handler om sejrsstimer er HIC's 2.-hold endnu bedre. Efter at have fået 1 point i de første syv kampe har serie 3-holdet vundet de seneste 5 kampe i træk. Simon Alexander Nielsen og Magnus Haahr er nyt trænerteam, der er debuteret i påsken med sejre på 4-3 over Ishøj og 1-0 over Brøndby med 18-årige Victor Pihl Hansen som målscorer i begge kampe.

Allan Nielsen

Serie 1, kreds 1

Værebro – HIC 2-4 (0-0)

Mål: 0-1 David Beisheim (51) 0-2, 0-3, 0-4 Nicolai Beck (52, 72, 76) 1-4 (83) 2-4 (89)

Gule kort: Værebro (16), Værebro (87)

HIC: Tobias Nannestad – David Bengtsson, Jakob Christensen, Emil Hartmann, Casper Beck (anf.) – David Beisheim , Rasmus Jensen, Simon Hellebek, Mathias ‘Fønne' Thomsen, Tobias Palme – Nicolai Beck

Udskiftninger:

75. Mikkel Andersen for Simon Hellebek

77. Kristian Sørensen (debutant) for Casper Beck

81. Andreas Rosnell for David Bengtsson

Publiceret: 18. April 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere