“Godt at Ier her”, lyder rosen til gruppeordningen fra Marianne Burchall (Soc.).
“Godt at Ier her”, lyder rosen til gruppeordningen fra Marianne Burchall (Soc.).
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Udvalgsformand svarer på kritik af gruppeordning: Vi skal have politisk fokus på området

Jeg har bedt forvaltningen om en status, siger Marianne Burchall (Soc.), der roser ordningen på Herstedøster Skole

Også Marianne Burchall (Soc.), formand for Børne- og Skoleudvalget, har læst debatindlægget om gruppeordningen på Herstedøster Skole.

Hun lader forstå, at hun har undersøgt bekymringen nærmere:

“Jeg har fået oplyst, at Herstedøster Skole er normeret med en gruppeordning på 7 klasser med 8 elever, dvs. i alt 56 elever. Med de nye 8 børnehaveklasse børn og fraregnet de elever, der forventes at gå ud, kommer de ikke ud i en overbelægning i gruppeordningen på Herstedøster Skole i det kommende skoleår”, siger Marianne Burchall, der fortsætter:

“Jeg har bedt forvaltningen om en status om rammerne og det pædagogiske tilbud for gruppeordningen på det kommende Børne- og skoleudvalgsmøde, den 21. marts. 2018, som holdes på Herstedøster Skole. Jeg er derfor enig med Mehmet Kücükakin (SF) i, at vi selvfølgelig skal have politisk fokus på dette område.”

“Godt at I er her”

Hun roser ordningen på Herstedøster Skole med ordene “Godt at I er her!”, og fortsætter:

“Vi har i Albertslund flere forskellige gode tilbud til børn, der har specielle behov. Egelundskolen har dysleksi-klasser, Brøndagerskolen, specialklasse på Herstedvester Skole. Samt gruppeordningen på Herstedøster Skole, som er et skoletilbud til børn med vanskeligheder indenfor social kontakt, kommunikation samt koncentration og vedholdenhed i skolearbejdet. Jeg mener, det er væsentligt for børnene, at de får det rigtige lokale tilbud, så de får det bedste fundament for fremtiden”, siger Marianne Burchall.

“Jeg synes det er vigtigt, at vi tager udgangspunkt i det enkelte barn og finder det rigtige specialtilbud, med den rette normering. Lærer og pædagoger i gruppeordningen har lang erfaring med arbejdet med denne særlige børnegruppe og flere har videreuddannelse, med fokus på autismerelateret pædagogik. Jeg har stor tiltro til, at vores medarbejdere gør et godt kompetent arbejde, hvor de yder både børn og deres forældre et højt kvalificeret tilbud. Medarbejderne tager udgangspunkt i det enkelte barn og tilrettelægger undervisningen, så børnene får den bedste undervisning.”

Publiceret: 06. Marts 2018 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten