Politiet var talstærkt i området omkring Hedemarken. Foto: Steven Knapp/Byrd

Politiet var talstærkt i området omkring Hedemarken. Foto: Steven Knapp/Byrd

Kvinde frihedsberøvet: Masser af politi omkring Hedemarken

Politiet var talstærkt til stede på Vridsløsevej og i Hedemarken søndag aften

Problemer i forbindelse med en skilsmisse førte søndag til, at en kvinde blev frihedsberøvet af sin exmand. Det fik politiet til at rykke ud til Vridsløsevej og senere på aftenen i Hedemarken.

I første omgang var Midt- og Vestsjællands politi på Vridsløsevej. Ifølge politiet var man ude efter en mand, som taget sin tidligere hustru med i bilen og kørt rundt med hende – angiveligt mod kvindens vilje.

”På et tidspunkt slipper manden hende fri, hvorefter han kører hjem mod, hvor han bor i Albertslund-området. Her følger vi efter ham og anholder ham", siger vagtchefen til eb.dk.

Han fortæller videre, at kvinden har det godt, og at det var hende selv, der kontaktede politiet, da hun var blevet sat fri.

Senere på aftenen rykkede Københavns Vestegns Politi ud til Hedemarken, hvor der blev foretaget ransagning på mandens adresse, oplyser politiet.

Også her virkede det meget dramatisk, fordi der var masser af bevæbnet politi. Ifølge eb.dk var den en forholdsregel man tog, for at undgå problemer i området.

Publiceret 15 July 2019 08:42