DEBAT:

Borgerlige frustrationer

Nils Jul Gjerlev, Det Konservative Folkeparti, nyvalgt kommunalbestyrelsesmedlem

Kære Hanne Mortensen og kære borgerlige vælgere i Albertslund.

Som konservativ politiker genkender jeg den frustration, I sidder tilbage med efter kommunalvalget, hvor de borgerlige partier oplevede tilbagegang. Nu har vælgerne så sat deres kryds, og vi kan ikke gøre andet end at trække i arbejdstøjet og gøre vores bedste med de mandater, vi nu har til rådighed.

Til trods for det dårlige valgresultat er det stadig muligt at få sat borgerlige aftryk på den førte politik i Albertslund. Det blev tydeligt ved de seneste budgetforhandlinger, hvor Det Konservative Folkeparti bl.a. fik gennemført et lokalt skattestop for de kommende 3 år. Vi konservative vil fortsætte denne stil i den kommende valgperiode, ja vi vil fortsætte med at være borgerlige stemmer, der arbejder.

Vi vil arbejde hårdt for at få flyttet et stort antal borgere fra passiv forsørgelse til job eller uddannelse, gjort det mere attraktivt at drive virksomhed i Albertslund samt have fokus på at få løftet elevernes niveau i folkeskolen. Kun igennem hårdt arbejde og ved at skabe resultater kan de borgerlige partier forvente en større opbakning om 4 år.

Publiceret 04 December 2017 08:27