DEBAT:

Galschiøt og borgmesterkommentar - jøsses dog!

Af Marianne Jørgensen, Hvidager 66:
Man tror ikke sine egne øjne, når en kommune som Albertslund, den næstfattigste kommune i hovedstadsområdet, dekoreres af rædsler.
Kære borgmester, se dig omkring, se på dine borgere. Mange er ramt af fattigdom, sygdom og arbejdsløshed. Mon albertslundere i almindelighed oplever noget kreativt og positivt, når de konfronteres med Galschiøts såkaldt ”afbalancerede” budskaber?
Vi har brug for kunst, der kan ”løfte” og berige os, give glæde og optimisme, skabe gode oplevelser og smukke omgivelser. Især os der bor på vestegnen, har brug for livgivende attraktioner.
Vi har i forvejen høje institutionstakster, høje kommune- og grundskatter – og så er vi til tider forpestet af hjemmeværnsøvelser. Derfor kunstudvalg og kære borgmester, brug skatte/kunstkronerne på noget der indbyder til livsglæde – tak.
Til hjemmeværnet på vestegnen: Lav jeres øvelser på Frederiksberg, i Gentofte eller i Rungsted. Vi albertslundere har rigeligt i knallertbøller, ildspåsættelser, kriminalitet og trafikerede motorveje m.m., vi har ikke brug for tossehoveder, der leger røvere og soldater.

Publiceret 24 May 2013 19:23