DEBAT:

Der kommer ikke til at være nogen kanyler.....

Kenn Thomsen, Jægerhusene 30,

Det er da meget godt og vel, at vi får at vide, at det "kun" er hashmisbrugere, der vil være fokus på, i et evt. misbrugscenter i Kærnehuset, ifølge lederen af Albertslund Rusmiddelcenter. Men hvor længe? Hvornår beslutter vores "kære" politikere med magten i Albertslund, at vi da lige igen, udenom alle borgerne i Godthåbsparken, beslutter at det da også skal være for alle andre misbrugere, med kanyler osv.?

Man ser gang på gang, at bliver der først åbnet op, så er det endog meget lettere for politikere, at beslutte at udvide, istedet for at bruge penge på at åbne andre steder og belemre andre borgere med problemstillingen, når de allerede har et sted.

Derfor tror jeg, at når der bliver sagt "ro på, det er kun hashmisbrugere", så er det kun begyndelsen.

Læg også mærke til, at lederen af rusmiddelcenteret skriver: "Jeg FORVENTER ingen uro...".'

Hvem vil GARANTERE mig og alle andre småbørnforældre i Godthåbsparken det?

Er der nogen af jer politikere, som beslutter dette, der vil GARANTERE mig, at der ikke vil være uro eller andre utrygge situationer, for mig, og mine småbørn der leger alene på legepladserne omkring Godthåbsparken, hvis misbrugscenteret flytter ind? Er der nogen af jer politikere, der halsen på blokken og sige, at "hvis det går galt, så har jeg taget fejl og går af som politiker"?

Nej vel?

Så læg dog det misbrugscenter omkring Albertslundcenteret, hvor en masse misbrugere allerede færdes! Og giv evt. en ansat fra misbrugscenteret en opgave i, at sidde bl.a. på bænken ved Netto, hvor mine børn ofte har oplevet misbrugere af diverse rusmidler skændes og råbe højlydt af folk.

Publiceret 24 February 2018 19:00