Arkivfoto

Arkivfoto Katarina Sundelin / PhotoAlto

DEBAT: Er vi overset i kommunens yderområder?

Enrico Juhl, Kløverens Kvarter 4D (bestyrelsesmedlem af VAs afdeling 6 Vest)

DEBAT Åbent brev til borgmesteren og kommunalbestyrelsen!

I forbindelse med den store renovering i Albertslund vest, langs Grønningens "L", hvor man er over halvt igennem, har vi beboere en bøn til Jer lokalpolitikere!

Går man en tur langs Grønningen, vil man opleve flere indhegnede asfaltbelagte boldbaner, som alle er ganske slidte, med huller i hegn og belægning, som alle giver et slumagtigt indtryk!

En enkelt aktivitets(lege)plads for større børn og voksne er dog her en undtagelse. Den ligger ved Vindruens og Kløverens Kvarterer, og kan ikke benyttes af mindre børn. Renoveringen har logisk medført en tilflytning af yngre børnefamilier, og vi kan tydeligt mærke, at her er der et presserende behov for en eller flere legepladser til små børn (op til 10-12 års alderen). Vi behøver altså ikke kæmpe luksus/prestige legepladser, men gerne nogle små, velegnede til de mindste!

De større børn skal ikke overses: her er der behov for en vis renovering af de ovenfor nævnte asfalterede boldbaner, der er i en miserabel stand!

Man kunne godt få en fornemmelse af at være overset eller ignoreret, når man som os bor i kommunens yderområder, hvor man kan opleve nyere, pæne legepladser i flere mindre perifere steder i Albertslund. Med andre ord: der er en temmelig voldsom uoverensstemmelse mellem de renoveringer, som vi beboere og vores boligselskaber selv gennemfører - OG kommunens bidrag til et pænt, fremtidsvenligt miljø, både for børn g voksne.

Publiceret 27 August 2019 04:00