Arkivfoto

Arkivfoto

DEBAT: Roholmparken halveres

Per Jan Andersen, Skriverhusene 52

DEBAT Kommunalbestyrelsen besluttede den 10. september, at der skal bygges seniorboliger i cirka halvdelen af parken. De to nye to bebyggelser placeres, så de generer de omliggende boligområder mest muligt.

Kun Enhedslisten og Venstre lyttede til borgernes ønsker om en anden placering. Hvis vi havde boet i et tidligere østland, ville jeg havde tænkt, at der nok var bestikkelse involveret. Det er der selvfølgelig ikke i dette tilfælde, men hvorfor flertallet af kommunalbestyrelsesmedlemmerne stemte som de gjorde, er lidt af en gåde. Politikernes vægtigste begrundelse er vistnok, at der skal laves en fantastisk og million dyr park i den nordlige del. Hvor pengene til dette projekt skal komme fra og til brug for hvem, er der ikke taget stilling til.

Regeringen arbejder på at få plantet mere skov i Danmark og der er for tiden en landsdækkende kampagne: ”Plant et træ”; i Albertslund kunne sloganet være: ”Fæld et træ! ”

Parken bliver så lille, at det er store ord, at kalde den en park. Vittige borgere, der ikke sympatiserer med vores borgmester, kunne finde på at kalde den ”Borgmester Christiansens anlæg”.

Med venlig hilsen

Civiløkonom

Per Jan Andersen,

Skriverhusene 52

Publiceret 26 September 2019 06:00