Arkivfoto: Benny Klausen

Arkivfoto: Benny Klausen

DEBAT: Bevar Vestskoven - vi kæmper videre

Vivi Nør Jacobsen, Egebo 21

debat Vi har ikke tabt mælet, modet og kampgejsten. Så at der ikke er fredskov på Radiogrunden i Vestskoven gør ikke at vi stopper kampen for træerne og imod etagebyggerier i skoven. Vi er Bevar Vestskoven og vi er nu vokset til over 900 medlemmer i vores facebookgruppe, og vi har plads til flere.

Bare fordi der KAN bygges på grunden, så skal det ikke ske. De par hundrede borgere, som Socialdemokraterne, Vestre og Konservative gætter på vil flytte ind i etagebyggeriet i skoven, kan vi nok godt finde plads til et andet sted. Pt. er flere grunde på vej til salg, så lad os bekytte og udvikle vores fælles skov i stedet for at afvikle den.

Vi vil kæmpe. Vi vil kæmpe imod at ejeren Ejendomsselskabet Norden (som er ejet af pensionskasserne ATP, som alle lønmodtagere er kunder i, og PFA - som rigtig mange af os er kunder i), med vores kommunalbestyrelses velsignelse, kommer til at bygge, der hvor der i dag er træer. Den socialdemokratiske regering har en klar målsætning om, at udvide Danmarks skovareal. Det synes vi er en god målsætning. Og vi kæmper derfor videre.

Publiceret 07 October 2019 09:03