John Lau Rasmussen. Privatfoto

John Lau Rasmussen. Privatfoto

DEBAT: Stop madspild i kirken

John Lau Rasmussen, Hedemarksvænge 107

debat Vi kunne i, en artikel i AP, se og læse om et madspilds arrangement i Opstandelses kirken.

Hundrede mennesker var mødt op for spise overskudsmad og høre musik og sang.

Der var taget billeder af frivillige overskudsmennesker som stolt poserede foran deres affaldsretter som bestod af et eller andet sundhedsfarligt materiale.

Nu er det bare sådan at Opstandelses kirken er...... en kirke. Et bedehus hvor vi forkynder det kristne budskab. Her tror vi på Jesus Kristus.

Når man tillader menighedsplejen at misbruge kirken til et klima suppe steg og is arrangement oven i købet flankeret af hyggemusik, ja så erstatter men kirkens eksistens og funktion, med enhedslistens klimapolitik og erstatter Jesus med en svensk mental forstyrret teenager. Man tilbeder med andre ord en psykotisk dommedagsprofeti, og blander det med Frelserens Hær. Kirken bliver omdannet til et sammenrend af div. miljøtabere som samler skrald op fra Føtex og andre forretninger, og som i deres indholdligegyldige liv, tror at de forhindre jordens undergang.

Kirke er ikke et kommunalt socialt projekt. Kirken en institution funderet på en årtusinde gammel tradition hvor Kristus er i centrum. Kirken skal ikke trækkes ned på et socialpædagogisk plan, grundet tilfældige rørelser og forvirrede mennesker.

Kristus smed vekselerere ud af templet. Således vil jeg også forslå menighedsrådet, at de smider menighedsplejen ned i det fjerneste hjørne af kirken.....og eventuel bygger en mur, så dem der går i kirke, og som betaler deres kirkeskat, får det de betaler for.

Mine tanker går til kirketjenerne som skal gøre rent bagefter.

Publiceret 11 November 2019 11:00