John Lau Rasmussen. Privatfoto

John Lau Rasmussen. Privatfoto

DEBAT: ”Stop Madspild” er del af en politisk bevægelse

John Lau Rasmussen, Hedemarksvænge 107

debat Fru Tina Graugaard har tydeligt ikke forstået pointen at mit indlæg om madspild i kirken. Naturligvis skal der spises i kirken og det bliver der også, men det er primært i forbindelse med kirkelige arrangementer, koncerter etc.

Men ”madspild” er ikke i forbindelse med en kirkelig handling, men som en del af en politisk bevægelse med udgangspunkt i klima, miljø, venstreorienteret feminisme, MeToo etc.

...og det må man holde uden for kirken. Det er det politiske og forfladigende skred jeg opponerer i mod.

Det her ikke noget at gøre med en teologisk diskussion som Fru Tina Graugaard kloger sig på,... lad præsterne tage den diskussion.

Kirken et ophøjet hus hvor vi bekender os til noget der er større end os selv...ikke mindre. Vi hører musik og sang i kirken af en endog meget høj kvalitet....ikke dårligere kvalitet. Opstandelses-kirken er en arkitektonisk perle.... ikke en kommunal papkasse.

Hvis kirken bare skal reduceres til et feministisk socialt fællesskab, hvad jeg mener det efterhånden er, kan vi lige så godt lukke kirken. Menighedsplejen har rigelig med aktiviteter i kirken.....og det må være nok.

Jeg deltager selv i ”herrehjørnet” (Vild Ungdom)...og vi mangler medlemmer!

Publiceret 15 November 2019 06:00