Andreas Sklander. Privatfoto

Andreas Sklander. Privatfoto

DEBAT: Albertslund, det er tid til forandringer!

Andreas Sklander, Hjortens kvt.1E

debat Det der kan forklares, kan også forsvares skrev kommunalbestyrelsesmedlem Paw Østergaard forleden i et indlæg her i avisen.

Man må så, endnu engang konstatere, at man ikke har kunne forsvare at skære nævneværdigt i vores kæmpe overforbrug af kultur. Endnu engang har det været lettere at forsvare en nedslagtning af den rigtige velfærd, vores børn, ældre og socialt udsatte, end at sætte kniven i nogle af kommunens hellige køer.

Det er svært ikke at kæde sammensætningen af kommunalbestyrelsen sammen med de meget besynderlige prioriteringer vi ser i disse år.

Flere af de medlemmer der udgør et snævert flertal i den nuværende kommunalbestyrelse, vil til enhver tid hellere skære i deres eget kød, før de skære i byens kulturtilbud.

Jeg har stadig til gode at møde en borger, der bliver tiltrukket af en kommunalt drevet biograf, fitnesscenter eller rideskole. Albertslund!!

Det er tid til en revolution. Om 2 år skal vi igen til stemmeurnerne, og Albertslund har aldrig haft så meget brug for et nyt flertal.

Hvis vi skal for vendt skuden, har vi brug for nye ansvarlige politikere i spidsen for skibet, folk der formår at sætte tæring efter næring.

Partier som Venstre, Konservative og Liberal Alliance. Husk det nu den 16.november 2021. For Albertslunds skyld!

Publiceret 21 November 2019 05:00