Nytårs-travlhed på ridecentret

Albertslund Rideklub benyttede weekenden op til nytår til at afvikle et stort springstævne

Albertslund Rideklub (ARK) afholdte stort springstævne i weekenden op til nytår. Det var et distriktsstævne for pony, hvor rytterne er mellem 10-16 år.
For rytterne der er fyldt 16 år i 2013 var det deres sidste stævne, hvor de kunne stille op på pony. Fremover kan de kun konkurrerer i hesteklasserne.
Det betød, at der var mange starter - ca. 200 stillede til start både lørdag 28/12 og søndag 29/12 - og der var 33 klasser/kategorier i løbet af dagene som startede kl. 08.30 og sluttede kl. 19.15. Det gav nogle lange dage for de mange hjælpere fra klubben og venner af klubben.
”Der er højere krav fra Dansk Ride Forbund (DRF) til klubber, som ønsker at afholde distriktstævner i Spring”, fortæller Toni Jensen fra ARK. ”Udover de normale krav, om at der skal være dommere og banedesigner så skal der være elektronisk tidstagning og en teknisk delegeret (TD), som har det øverste ansvar for at alle regler bliver overholdt. TD'en aflægger rapport til DRF og den afholdende klub hvori bl.a. stævneafviklingen og faciliteterne bliver vurderet. ARK fik en meget fin rapport og ros af faciliteterne på Albertslund Ridecenter”.

Publiceret 08 January 2014 06:00