Jeannette Nauta-Ridderstrøm blev kun 56 år. Billedet er fra 2012.

Jeannette Nauta-Ridderstrøm blev kun 56 år. Billedet er fra 2012.

Mindeord

Jeannette Nauta-Ridderstrøm er død, kun 56 år. Borgmesteren har skrevet et mindeord

Af
Steen Christiansen

borgmester:

Jeg har med sorg modtaget besked om, at kredsleder ved Beredskabsforbundet Kreds Albertslund-Brøndby, Jeanette Nauta-Ridderstrøm, er død fredag den 15.april 2016.
Dermed har Albertslund mistet en ihærdig ildsjæl, der i den grad bidrog til byens fælleskab. Jeanette var i de senere stærkt engageret i byens frivillige beredskab, som hun med overblik og stor social forståelse stod i spidsen for.
Jeanette var altid i godt humør og klar til med et glimt i øjet at minde en om de vigtige aktiviteter, som de frivillige kræfter i beredskabet stod for og står for:
Livreddende kurser, vagt ved store arrangementer som Børnefesten og mange flere.
På det seneste var Jeanette meget optaget at finde nye lokaler til beredskabet, og i fællesskab fandt vi frem til at Bakkehuset kunne være en mulighed.
Sidst jeg hørte fra Jeanette var om nye uniformer til beredskabet. Hvad syntes jeg der skule stå på uniformerne?
Nok ikke fordi jeg skulle bestemme, men fordi Jeanette synes, det var vigtigt at byens borgmester vidste om og tog del i det frivillige beredskab.
Det frivillige beredskab har mistet en engageret leder og Albertslund en engageret ildsjæl og et dejligt menneske, der gjorde så meget for os alle sammen.
Tankerne går til Jeanettes familie.
Æret være Jeanette Nauta-Ridderstrøms minde.

Publiceret 19 April 2016 19:57