Det blev en sand Albertslund-aften i Forum. Jonathan Elkær (tv.) og Mads Bo, her fra et besøg i Forbrændingen, scorede fem ud af syv DMA-priser.

Det blev en sand Albertslund-aften i Forum. Jonathan Elkær (tv.) og Mads Bo, her fra et besøg i Forbrændingen, scorede fem ud af syv DMA-priser.

DMA-triumf:

Phlake rydder bordet med FEM priser: Årets udgivelse, årets nye navn, årets popudgivelse, årets producer og årets sangskriver

Albertslund-gruppen er aftenens store vinder ved DMA

SIDSTE: "Hvad sker der, Forum???"
Sådan lød det fra Jonathan Elkær og Mads Bo, da de rundede en suveræn Albertslund-aften af ved Danish Music Awards (DMA) i Forum, med en femte pris:
Årets Udgivelse. Den følger efter  Årets Sangskriver, Årets nye navn, årets popudgivelse og årets producer.
Årets Gruppe blev Minds of 99, og ikke Phlake, der også var nomineret i denne kategori.  Og årets hit gik til Gilli, og også her var Phlake nomineret.
Suspekt fra Albertslund overrakte den første pris, Årets Nye Navn, til bysbørnene Phlake, der takkede og gav deres monsterhit "Pregnant" fra scenen.
Før showet sagde Suspekt til Ekstra Bladet, at de håbede at kunne give en pris til deres bysbørn i Phlake. Og ønsket gik altså i opfyldelse
Medina har fået årets Ærespris ved DMA. Prisen blev overrakt med et herligt surprise-indslag, hvor Medina så sig selv på News på en café på Vesterbro.
Flere kunstnere hylder Medina, blandt andre Anne Linnet, der overrækkte prisen. Stående bifald for Medina, der holder en stærkt bevæget - og noget forvirret - tale.

Phlake, succesgruppen med Mads Bo og Jonathan Elkær, der begge er fra Albertslund, er det navn der havde flest nomineringer på listen med sig ind i Forum, syv i alt, og scorede altså i de fem.
Sikken en aften!

Se Phlake-hittet "Pregnant" her.

null

Publiceret 11 November 2016 13:18