De nye boliger skal bygges på grunden mellem COOP, Blokland, Vallensbæk Torvevej og jernbanen. Arkivfoto: brie

De nye boliger skal bygges på grunden mellem COOP, Blokland, Vallensbæk Torvevej og jernbanen. Arkivfoto: brie

Klar til at bygge rækkehuse og lejligheder på COOP-grunden

Casa Nord har i samarbejde med CEC Group indgået aftale med Coop Danmark om køb af en byggeret til boliger på 14.300 m² i Albertslund

Af
Jørgen Brieghel

Ejendomsudviklingsvirksomheden Casa Nord har erhvervet den knap 24.000 m² store grund beliggende syd for Coops hovedkvarter i Albertslund.

Det fortæller Coop i en pressemeddelelse.

Lokalplanen er netop blevet endelig vedtaget og giver mulighed for samlet 14.300 m² boliger fordelt på ca. 6.300 m² rækkehuse i størrelsen 120-130 m² og ca. 8.000 m² lejligheder i størrelsen 65-110 m².

”Vi vil gerne sige tak til Coop Danmark for et godt og konstruktivt forløb i forbindelse med handlen, og vi ser frem til at indgå i et samarbejde med Albertslund Kommune om udformningen og realiseringen af projektet”, udtaler administrerende direktør i Casa Nord, Torben Røsler i pressemeddelelsen.

Der er også tilrfedshed hos Coop Ejendomme:

”Coop Ejendomme har sammen med arkitektfirmaet Aarstiderne udarbejdet denne lokalplan, og vi har oplevet et godt og positivt forløb med Albertslund kommune forud for salget”, siger idviklingschef Flemming Møller Hansen fra Coop Ejendomme.

Casa Nord forventer at kunne igangsætte byggeriet i begyndelsen af 2019.

Casa Nord ApS er en ejendomsudviklingsvirksomhed og styringsentreprenør som blev stiftet tilbage i.

Casa Nord har lige nu boligprojekter i gang i Nordhavnen i København, på Søndre havn og Hastrup i Køge, Trekroner i Roskilde og Hvissinge i Glostrup. Selskabet sælger dels til private boligkøbere og dels afhændes projekter til investorer.

Projekttegning, som arkitekterne forestiller sig, området kan bebygges.

Projekttegning, som arkitekterne forestiller sig, området kan bebygges.

Publiceret 31 January 2018 07:00