Jubilæum:

Albertslundkoret fylder 35 år

I anledning af Albertslundkortes 35 års fødselsdag har vi fået dette indlæg – skrevet af koret

Tænk! Jeg har kendt kendt jer albertslunderne i 35 år, og mange af jer har været trofaste tilhørere til mine koncerter igennem årene. Det må fejres !

Og som en driftig forretningsmand har sagt, kan jeg også sige “Jeg har et godt tilbud til jer”. Jeg vil give jer et brag af en jubilæumskoncert i Opstandelseskirken onsdag 30. Maj kl.19.30. Mine kormedlemmer vil kræse for jer. Der bliver en masse godt til ørerne og også lidt lifligt til ganen.

Jeg er et kor, som består af godt 30 sangglade og dygtige mænd og kvinder, som kun tænker på, at give jer en god og dejlig oplevelse med korsang på et kvalificeret niveau.

Gennem årene er jeg blevet dirigeret af en halv snes dygtige dirigenter.I øjeblikket er det Randi Gislarsson,der svinger armene på podiet.Hun har været hos mig i 5 år. Min pianist Peter Lindgren er veteran. Hele 25 år har han akkompagneret mig. Han har også gennem årene skrevet mange korsatser til vore koncerter. Om det er hans mangeårige brug af klaveret på Roskilde Kro (korets øvested), tør jeg ikke sige, men nogle af klavertangenterne ville ikke mere spille med, og klangen haltede også. Jeg søgte Nordeafonden om penge til et nyt klaver, og minsandten om ikke de var generøse nok til at bevilge så stort et beløb, at jeg både fik et flot, nyt, sort klaver, men også lydoptagelses-udstyr.

Foruden at øve i højeste gear på forårets jubilæumskoncert, planlægger jeg en optræden i Tivoli på Pantomimeteatret søndag 3.juni. Et utal af forskellige kor optræder på Tivolis mange scener.

Besøg hos et af mine venskabsby-kor i udlandet er også under opsejling. Jeg har korvenner i både Tjekkiet, Skotland, Tyskland, Sverige og England

Jeg håber I har fået lyst til at dele mit jubilæum med mig 30. Maj i Opstandelseskirken. På gensyn.

P.S.: Hvis I vil have en koncert til næste år, må I lægge 50 kr. ved indgangen. Børn under 14 år har gratis adgang.

brie

Publiceret 07 May 2018 04:00