Julefællesskabet er klar til at love juleaften på Roskilde Kro. Privatfoto

Julefællesskabet er klar til at love juleaften på Roskilde Kro. Privatfoto

Julefællesskabet inviterer til juleaften på Roskilde kro

En gruppe frivillige har besluttet sig for at arrangere en traditionel dansk jul, som alle kan deltage i

Af
Jørgen Brieghel

fællesskab Byens borgere inviteres i år til at holde juleaften på Roskilde Kro. Det er ”Julefællesskabet Albertslund”, der står bag arrangementet.

Julefællesskabet er en gruppe frivillige, som har besluttet sig for at arrangere en traditionel dansk jul med fokus på hyggen og fællesskabet.

Julefællesskabet består af helt almindelige frivillige fra forskellige bestyrelser og fællesskaber i byen, som deler den fælles interesse at fejre julen med andre. Julefællesskabet består af Tine Camilla Visbech Jonasen, Annette Hansen, Helene Eskildsen, Diana Vang, Susanne Hansen og Lars Gravgaard Hansen.

Koster ikke penge

Diana Vang siger om arrangementet:

”Det kommer ikke til at koste penge for den enkelte at deltage i Juleaften på Roskilde Kro. Men arrangementet er ikke kun tiltænkt økonomisk trængte borgere. Det er for alle i byen, som ikke ønsker at sidde alene, og som har lyst til at holde jul med andre. Alle er velkomne, både unge og ældre, enlige og familier med børn”.

Gavmilde virksomheder og private

”Arrangementet kan kun etableres, fordi der i Albertslund er gavmilde og socialt interesserede virksomheder og privatpersoner, som på den ene eller anden måde støtter op om Julefællesskabet og julearrangementet”, siger Lars Gravgaard Hansen. ”Det er vi meget taknemmelige for og vil gøre alt for at, juleaften bliver en mindeværdig aften for deltagerne”.

"Vi er glade for at bestyrelsen på Roskilde Kro helt undtagelsesvis har ladet os bruge kroen til dette arrangement, uden deres velvilje ville arrangementet være nærmest umuligt at gennemføre", siger Lars Gravgaard Hansen

Håber på frivillige

Helene Eskildsen tilføjer: ”Vi håber, at der kommer flere frivillige deltagere, da vi forventer, at omkring 40 borgere melder sig til arrangementet. Skulle der være større interesse end de 40, vil vi søge at udvide arrangementet, så ingen går forgæves. Der er dog nogle fysiske grænser rent pladsmæssigt, så vi kan desværre ikke garantere, at alle kan komme med i år”.

Planlægningen har stået på i et par måneder og gruppen er nu kommet så langt, at de godt tør garantere, at arrangementet bliver en realitet. Invitation vil blive slået op i løbet af november måned med endelig tilmelding 14. december 2018. Hvis du allerede nu ved, at dette har din interesse, så kan du kontakte julefaellesskabalbertslund@gmail.com og tilmelde dig.

Publiceret 01 November 2018 05:00