Birkelund laden var fyldt, da Kulturhuset Birkelundgaard inviterede til julekoncert. Privatfoto

Birkelund laden var fyldt, da Kulturhuset Birkelundgaard inviterede til julekoncert. Privatfoto

Så blev det endelig jul i den gamle Birkelund lade

Julekoncert med Det Nye Tonefilmsorkester & juleministeriets skrappe Tante

julerier Birkelund laden dannede rammen om årets julekoncert, denne gang med Det Nye Tonefilmsorkester.

En koncert, der i den grad tryllebandt publikum, lyder det fra de meget tilfredse arrangører: Kulturhuset Birkelundgaard.

Mange havde valgt at nyde denne eftermiddag i laden, ja der var ret hurtigt blevet udsolgt.

”I bedste julekalender-stil blev historien fortalt om juleministeriet, der var ude på at afskaffe julen, fordi den var blevet alt for dyr. Men det ville orkestret ikke finde sig i. Så med højt julehumør og finurlige indslag, fik de den skrappe tante fra juleministeriet blødgjort”, genfortæller Bjarne Dam, formand for Kulturhuset Birkelundgaard.

”Som tiden gik, fik de overbevist hende om, at det er julemusik og sang, der skal til, for at det kan blive en rigtig jul. Alt sammen godt hjulpet af fælles sang fra et opstemt publikum.”

På den måde blev det atter jul i Birkelund laden og alle ønskede hinanden en glædelig jul, alt imens duften af gløgg og æbleskiver bredte sig i laden. Med dette overflødighedshorn af julestemning kunne julefreden sænke sig over Birkelund laden.

Kulturhuset Birkelundgaard valgte altså denne måde at ønske alle en glædelig jul, og foreningen er klar med nye kulturelle oplevelser i Birkelund laden i 2019.

brie

Publiceret 06 December 2018 05:00