En del af Julefællesskabet foran Roskilde Kro. Arkivfoto

En del af Julefællesskabet foran Roskilde Kro. Arkivfoto

Juleaften på Roskilde Kro har masser af medvind

40 har tilmeldt sig arrangementet, og mange glade givere har været på banen

Af
Jørgen Brieghel

juleaften Det er første gang der arrangeres fælles juleaften for borgere i Albertslund, og noget tyder på, at det nok ikke bliver sidste.

Arrangementet har mødt stor anerkendelse og opbakning både fra borgere, der vil deltage og hjælpe til ved festen og fra enkeltpersoner og virksomheder, der vil støtte arrangementet.

Det fortæller gruppen ”Julefællesskabet”, der står for arrangementet.

”Vi er helt overvældet af alle de positive tilkendegivelser, vi har fået fra virksomheder og borgere i byen. Vi er alle fulde af fortrøstning og ved, at den 24. december slår vi dørene op til årets jul, med alt hvad julen behøver. Det bliver stort og vi glæder os alle til at holde jul sammen med de albertslundere, der har meldt sig til arrangementet”, siger Susanne Hornbæk Hansen fra Julefællesskabet.

Sponsorer meldte sig hurtigt

Henrik Ravn Hansen, ejer af HRH, meldte sig hurtigt som hovedsponsor for Juleaften på Kroen:

”Jeg synes, at det er et super godt initiativ, og et sådant arrangement vil jeg hellere end gerne sponsorere”, siger Henrik Ravn Hansen, HRH.

Kvickly Albertslund vil sponsere flæskesteg med tilbehør, og en privat sponsor gør det muligt, at der kan serveres en rigtig julemiddag med alt tilbehør inklusiv ris à la mande. Privatpersoner samler julepapir, bånd o.l. ind, og flere af julegaverne er sponseret af Forbrændingen og Imerco. Kop og Kande fra Hellerup sponsorer også nogle af julegaverne, og flere privatpersoner har tilkendegivet, at de kommer med gaver.

Endelig er der modtaget støtte til leje af Roskilde Kro fra Albertslund kommune.

Man kan stadig nå at tilmelde sig juleaften på kroen.

Man kan stadig nå at tilmelde sig juleaften på kroen.

Der er stadig plads

Der er 40 tilmeldte til arrangementet, og planlægningsgruppen fortæller, at der stadig er plads til lidt flere. Der er tilmeldingsfrist 14. december og man kan tilmelde sig på julefaellesskabalbertslund@gmail.com. Gruppen er nu i gang med at finde julegaver til deltagerne og med at finde hjælp til stegning af ænder og flæskesteg.

Publiceret 11 December 2018 06:00