Juleaften på Roskilde Kro var arrangeret af Julefællesskabet. Privatfoto

Juleaften på Roskilde Kro var arrangeret af Julefællesskabet. Privatfoto

Juleaften på kroen: Helt fantastisk opbakning

44 albertslundere var med til at fejre juleaften på Roskilde kro. Julefællesskabet stod bag, og de er rigtig godt tilfredse med forløbet

Af
Jørgen Brieghel

højttid Trætte, glade og tilfredse kan Julefællesskabet - Albertslund se tilbage på juleaften, hvor 44 forventningsfulde borgere fra Albertslund fejrede julen på Roskilde kro. En helt igennem god aften med glade, hjælpsomme og fantastiske mennesker, lyder meldingen fra Julefællesskabet. En gruppe frivillige albertslundere, der havde taget initiativ til at holde juleaften for folk, der havde behov for en alternativ mulighed for juleaften.

”Arrangementet blev bedre end vi havde turdet håbet”, fortæller Lars Gravgaard Hansen på vegne af Julefællesskabet. ”Alt klappede, og alle hjalp til efter bedste evne, og julemaden blev serveret til tiden. Ingen gik fra Roskilde kro sultne, og hvis de gjorde, så var det deres egen skyld. Der var mad nok, og flere fik mad med hjem til de følgende dage”.

56 havde meldt til

Der var fra starten 56 tilmeldte. Men desværre var der kommet seks afbud, og yderligere seks dukkede ikke op.

”Ærgerligt, men også forventeligt”, lyder det fra Lars Gravgaard Hansen. ”Vi er midt i en tid med sygdom, og så kræver det alligevel sit mod at deltage. Vi håber at de der desværre ikke kom, alligevel fik en dejlig aften. En ting er sikkert, de 44 som var på kroen havde en god aften og flere har allerede givet tilsagn om ,at de også ville være at finde blandt deltagerne når Juelfællesskabet holder jul i 2019”.

En stor succes

At aftenen blev så stor en succes kan Julefællesskabet takke deltagerne og sponsorerne for, siger de.

HRH som hovedsponsor, Kvickly som madsponsor, Kop og Kande i Hellerup for de mange gaver, Imerco, Charlotte F, Guldsmeden og Frisøren i Centret for gaverne, Privat sponsor for hjælp til arrangementet, Kommunen ligeledes for hjælp til arrangementet, private som bagte småkager/æbleskiver, kom med gaver, vin/chokolade og ting til indpakningen, De Blå Spejdere som lån af lokale til TV stue og Storagergaard for gran til udsmykningen.

”Det har været en meget stor oplevelse at mærke den opbakning, der har været til dette arrangement. Opbakning fra alle og ikke mindst fra deltagerne – helt utroligt”, lyder det fra Lars Gravgaard Hansen på vegne af Julefællesskabet.

Publiceret 29 December 2018 05:00