Børnene er gode til at omstille sig. Det er nok mest de voksne, der lige skal vænne sig til at møde ind et nyt sted, siger leder Lars Geil Raunkjær om de nye forhold for Bakkens Hjerte.

Børnene er gode til at omstille sig. Det er nok mest de voksne, der lige skal vænne sig til at møde ind et nyt sted, siger leder Lars Geil Raunkjær om de nye forhold for Bakkens Hjerte.

Leder: Børnene har det fint med flytning af Bakkens Hjerte

Fritidsklub er flyttet ind i midlertidige lokaler, hvor de skal være indtil nyrenoveret hus står klar i 2020

Klubliv En af Albertslunds ældste fritidsklubber for børn og unge skal have nye lokaler. Indtil de nye bygninger står klar, skal Bakkens Hjerte genhuses.

Den 1. april 2019 fik Bakkens Hjerte derfor ny midlertidig adresse i Birkelundens lokaler på Topperne 8B.

Børnene har taget rigtig godt imod genhusningen og har allerede indtaget klubbens nyindrettede værksteder og plænen foran Birkelunden, lyder det fra lederen på stedet:

"Vi er kommet godt på plads efterhånden. Børnene er gode til at omstille sig. Det er nok mest de voksne, der lige skal vænne sig til at møde ind et nyt sted," siger Lars Geil Raunkjær.

Udover de forskellige værkstedstilbud har klubben også adgang til skolens idrætshal, så børnene kan få løbet krudtet af sig. Klubbens populære trampolin er også flyttet med og er ved at blive installeret. Foruden de faste lokaler i Birkelunden, er der opsat to ekstra pavilloner, som rummer både computerrum og specialgruppens område.

Nyt hus, gammel adresse

I september 2020 forventes det nye "klubhus" så at stå færdigt på Galgebakkens Torv 2-6, den gamle adresse.Byggeriet af det nye klubhus er nu i fuld gang.

"Vi føler os hørt i processen, og vi bliver taget med på råd, når der skal tages beslutninger om den nye bygning," fortæller Lars Geil Raunkjær.

Han tilføjer, at både børn og personale glæder sig til at flytte ind i de nye bygninger i 2020, og meldingen fra lederen er, at indtil da er de fint tilfredse med genhusningen:

"Vi kan se formålet med genhusningen, og vi ved der kommer noget godt ud af det i den anden ende".

Han er ikke i tvivl om, at ånden i Bakkens Hjerte flytter med både i det midlertidige og nye hus.

Bakkens Hjerte er ikke de eneste, der får nye lokaler i 2020. Klub Svanen får også nye bygninger, de bliver dog boende i deres gamle lokaler i Svanens Kvarter 24, mens de nye bygninger opføres. Arkitektfirmaet Vandkunsten står for tegningerne af begge klubbers nye bygninger.

due

Publiceret 14 June 2019 05:00