Tivoli Varietéens storhedstid genoplives til august, når danske divaer indtager Glassalen. Pressefoto.

Tivoli Varietéens storhedstid genoplives til august, når danske divaer indtager Glassalen. Pressefoto.

Vind billetter til danske divaer i Tivoli

Vind billetter med Albertslund Posten til Tivoli Varietéen, der genopstår 17. august

Konkurrence Danske divaer genopliver Tivoli Varietéens storhedstid med forestillingen 'Divaer i Glas'.

Forestillingen får premiere 17. august i Glassalen i Tivoli. Albertslund Posten og Tivoli udlodder to billetter til forestillingen 15. august kl. 19 på dagen, hvor Tivoli fylder 176 år. Det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er, at du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Albertslund Posten på www.albertslundposten.dk. Vinderen trækkes 24. juni og får direkte besked.

Hyldest til de store

Forestillingen er en hyldest til de helt store stjerner.

"En musikalsk moderne forestilling med Danmarks største stjerner, får en svunden tid til at genopstå i Glassalen i Tivoli i sensommeren 2019. Stjerneskuespillerne Caroline Henderson, Birgitte Hjort Sørensen og Kaya Brüel spiller de tre divaer Marlene Dietrich, Josephine Baker og Ella Fitzgerald, der alle har optrådt på scenen i Glassalen. Skuespilleren Carsten Svendsen portrætterer showbiz-talentet Preben Uglebjerg," skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

Nye attraktioner

Også i år forbedre Tivoli nogle af deres mange forlystelser.

"Fra første dag har forlystelseshavens dna været forlystelser. Alene i år investeres der millioner af kroner i forlystelserne, når ældre forlystelser erstattes med nye. Rutsjebanen 'Kamelen' bliver den første forlystelsesnyhed, som gæsterne får glæde af. 'Kamelen' erstatter 'Karavanen'. Turen forlænges, og den har fået nyt design i orientalsk stil med kupler og minaret," skriver Tivoli i en pressemeddelelse og fortsætter:

"3-i-1-forlystelsen Fatamorgana er blevet gjort endnu vildere, da den får tilført en vertikal vippe-funktion på de store sæder, der i forvejen drejer rundt i 45 meters højde og udsætter gæsterne for 2,5 G-kraft. Radiobilerne får nyt design, antennerne skrottes, farten sættes op, og de får mere plads. De nye radiobiler har premiere 15. august. Rutsjebanen Odinexpressen erstattes af Mælkevejen. Her må fans dog vente til åbningen af Jul i Tivoli."

Publiceret 17 June 2019 05:00