Frivilligcentret har lokaler over slagter Karl Johan i Albertslund Centrum. Arkivfoto: brie

Frivilligcentret har lokaler over slagter Karl Johan i Albertslund Centrum. Arkivfoto: brie

Frivilligcenter Albertslund er kommet godt i gang

Søndagscafé og samtalegruppe for enlige skilsmisseforældre er et par af de nye initiativer, som er undervejs

samling Frivilligcenter Albertslund var tæt på at lukke i begyndelsen af 2019, da den gamle bestyrelse måtte smide håndklædet i ringen. Men flere gode folk trådte til, så der blev valgt en ny bestyrelse.

Denne bestyrelse er nu ved at finde sine ben, har masser af gåpåmod og er ved at få gang i aktiviteterne. Det fortæller Frivilligcenter Albertslund i en pressemeddelelse.

Én af de faste aktiviteter er stadig i gang – nemlig Café Ovenpå, som er åben hver mandag og fredag mellem 10 og 12. Her er der mulighed for at købe en kop kaffe og få en hyggelig og uformel snak.

”Alle er velkomne – så kom endelig op i Frivlligcentret mandag og fredag og få en hyggelig formiddag”, siger Else Dahl Morthorst, medlem af bestyrelsen.

Søndagscafé

Formand for bestyrelsen Karen Tobisch fortæller om det nyeste initiativ - en søndagscafé mellem 14 og 17.

”I første omgang er det ca. hver anden søndag. Også her er der mulighed for en hyggelig snak over kaffen. Derudover prøver vi at supplere kaffen med fortællinger, oplæsning o.l. Næste søndagscafé er 15. september”, siger Karen Tobisch.

Skilsmisseforældre

Frivilligcenteret har lokaler, som kan stilles til rådighed for foreninger og enkeltpersoner, som har brug for et lokale til at holde møde i.

Man skal være medlem af Frivilligcenteret for at låne et lokale. Men man behøver selvfølgelig ikke være medlem for at komme i Frivilligcenteret.

Ét af de næste initiativer bliver at starte en samtalegruppe for enlige skilmissefædre.

”Det har ofte været enlige mødre, der har været i fokus, så nu mener vi, at gruppen af enlige skilsmissefædre skal have en mulighed for at mødes og tale med andre i samme situation”, siger Karen Tobisch.

”Vi vil rigtig gerne sætte flere aktiviteter i gang”, fortsætter Karen Tobisch, ”men bestyrelsen kan ikke løfte opgaverne alene, så vi vil rigtig gerne i kontakt med andre, som har lyst til at lave frivilligt arbejde”.

Hun opfordrer folk til at kigge op i Frivilligcenteret – Bygangen 25, 1. sal - lige over slagter Karl Johan. Ud over cafétiderne, er de almindelige åbningstider mandag, onsdag og torsdag mellem 10 og 14. Du kan også ringe på telefon 2778 9793.

Bestyrelsen håber, at det kan lade sig gøre at deltage aktivt i den landsdækkende Frivillig Fredag den 27. september – følg med på Frivilligcenterets hjemmeside - www.frivilligcenter.nu

brie

Publiceret 09 September 2019 06:00