Store Vejleås nye forløb blev indviet med flag og en trampetur tidligere på året. Privatfoto

Store Vejleås nye forløb blev indviet med flag og en trampetur tidligere på året. Privatfoto

Rundt i byens kroge: Tag på trampetur og en farvet cykeltur

Kulturøkologisk Forening inviterer på to ture i september

udtur Når Kulturøkologisk forening inviterer på to ture i september, går det rundt i helt særlige kroge af byen. Torsdag 19. september er det en gåtur på de selvopståede trampestier fra badesøen, gennem Egelundparken og ud på Store Vejleå Trampesti, der har fået et nyt forløb rundt i den vilde skov ved golfbanen.

”Det bliver en tur med naturoplevelser, som man ikke tror, man kan få dem i Albertslund”, lover Tove Jensen, der vil være guide på turen.

Sammen med Joan Jakobsen er hun også guide på foreningens cykeltur ugen efter, torsdag den 26.9. ”Vi skal rundt og se nogen af de udsmykninger, der er kommet til i vores by det seneste års tid. Albertslund går for at være en grå betonby, men den er meget mere end det. Hele tiden skaber folk nye sjove, skæve, flotte udsmykninger, dem samler vi hvert år på en plakat, og det er de motiver, vi cykler rundt til”, fortæller de to guider.

Gåturen 19. september starter fra Badesøen kl. 17.30. Cykelturen 26. september starter fra Agenda Centeret, Kanalens Kvarter 32 kl. 17.30.

Publiceret 09 September 2019 07:00