Home Glostrup Brøndby og Albertslund ligger rent fysisk på Hovedvejen i Glostrup. Pressefoto

Home Glostrup Brøndby og Albertslund ligger rent fysisk på Hovedvejen i Glostrup. Pressefoto

Fra kampsport til boliger: Trekløver overtager Home i lokalområdet

Home Glostrup Brøndby og Albertslund får tre nye indehavere pr. 1. november. Thomas, Kasper og Chris overtager efter Anne Crone

boliger Det er et allerede godt sammentømret og slagkraftigt trekløver, der fra 1. november skal drive Home-butikken på Hovedvejen 126 i Glostrup, fortæller Home i pressemeddelelse.

Thomas Nobel, Kasper Velbæk og Chris Oxholm kender hinanden som tidligere kolleger gennem flere år, og nu finder de sammen igen som indehavere af Home Glostrup Brøndby og Albertslund. Og slagkraften er bogstavelig, da to ud af de tre kender til muay thai, thaiboksning, fra det lokale kampsportscenter Mikenta i Albertslund.

Trekløver med bred erfaring

Ejendomsmægler Thomas Nobel, 47 år, er den ældste i trekløveret, og han kommer uden de to andres kampsportstræning, men med en bred erfaring inden for ejendomsmægler- og forsikringsbranchen. Thomas har arbejdet i tre andre ejendomsmæglerkæder tidligere – blandt andet som indehaver.

”Jeg tror på rettidig omhu, ordentlighed, flittighed, ejerskab og mod til at gøre det perfekte arbejde for mine kunder, ” siger Thomas Nobel, der medbringer et kæmpe professionelt og personligt netværk.

Også Chris Oxholm har mæglerbranche-blodet flydende i årerne.

”Jeg er jo ikke heller ikke helt ny i mægleruniverset, ” siger Chris Oxholm, 39 år, der startede som trainee og arbejdede sig hele vejen op til daglig leder i en ejendomsmæglerforretning med stor succes, inden han tog et sving på karrierevejen.

Drenge fra Vestegnen

Nu er han tilbage, hvor karrieren startede – og i øvrigt også retur til Vestegnen, hvor han er vokset op og ligeledes bor igen.

”Som et gamle ordsprog siger: Du kan flytte drengen fra Vestegnen, men aldrig flytte Vestegnen fra drengen, ” siger han med et smil.

Trekløveret kommer også med fælles erfaring fra forsikrings- og pensionsverdenen, og det ser de også som en fordel for kunderne.

”Fordelen er, at jeg har et endnu større overblik over nogle af de vigtigste ting i folks hverdag, deres boligsituation og deres generelle sikkerhed omkring livsforsikringer, sundhedsforsikringer, ejerskifte og etc.,” siger Chris Oxholm.

Det tredje kløverblad, 33-årige Kasper Velbæk, har også har stor erfaring med ledelse, salg og rådgivning. Også han er godt forankret på Vestegnen gennem sin opvækst.

Fælles drøm

For de tre venner er det en gammel drøm, som nu går i opfyldelse – at få en ejendomsmæglerforretning sammen. De er klar til at åbne døren til Vestegnen, hvor de tager over efter Anne Crone.

Med flid og hårdt arbejde kommer man som sagt langt, og med en god sjat synlighed på nettet er der taget de første skridt mod succes for boligejere med salgsplaner i Glostrup, Brøndby og Albertslund.

Og det sidste er der også styr på, for Thomas kommer til med et par års erfaring i en virksomhed med speciale i online markedsføring.

”Ja, nu er det på tide at komme tilbage til ejendommene, ” runder Thomas Nobel af.

Publiceret 08 October 2019 05:00