Så er der ballade mellem Thor og de andre... Foto: Peer M. Hansen.

Så er der ballade mellem Thor og de andre... Foto: Peer M. Hansen.

Så' der teater: Thor svinger hammeren

Børn fra Bakkens Hjerte har igen begået en hyggelig forestilling

Scenen er skrå Jættekongen Trym stjæler en dag Thors hammer, Mjølner. Han vil kun aflevere den, hvis han kan blive gift med den smukke Freja. Det vil Freja naturligvis ikke, så Thor må klæde sig ud som brud og Loke som brudepige.

Trym opdager ingenting og glæder sig over at han skal giftes med Freja . Men da han giver bruden hammeren sker der noget meget voldsomt...

Sådan lyder handlingen i "Thors Brudefærd", som er endnu en hyggelig forestilling begået af børn fra Bakkens Hjerte, sat i scene af Sonja Kondrup, der efterhånden har været aktiv instruktør i mange år - først i Kærnehuset, senere i Bakkens Hjerte.

"Der er 14 børn med i forestillingen. 10 piger og fire drenge. Alle 14 børn er vild optaget af at spille teater. Det har været en fornøjelse at arbejde med dem i tre måneder", fortæller Sonja Kondrup, og tilføjer:

"Denne gang har vi også livemusik med, da Bakkens Hjerte jo arbejder en del med musik."

Foto: Peer M. Hansen.

Foto: Peer M. Hansen.

Bakkens Hjerte er jo for tiden genhuset i Topperne, og der er er ikke den samme plads til teater, så Herstedvester Skole har udlånt deres dramarum i kælderen til forestillingen.

"Det er vi meget glade for", siger Sonja Kondrup.

"Thors Brudefærd" kan ses onsdag den 6. og torsdag den 7. november, begge aftener klokken 19.

due

Publiceret 01 November 2019 05:00