Få alle de største ABBA-hits i MusikTeatret 10. november. Foto: Ruona08

Få alle de største ABBA-hits i MusikTeatret 10. november. Foto: Ruona08

”The Show” en hyldestkoncert til ABBA

MusikTeatret lægger scene til en kavalkade af de elskede ABBA melodier

musik Året er 1974 i Brighton, England, Europa har kåret sangen Waterloo som den ultimative vinder af det Europæiske Melodi Grand Prix. Her begynder historien om legendariske ABBA, som i de følgende årtier bliver den bedst sælgende popgruppe i verdenshistorien, kun overgået af The Beatles. Sangen Waterloo blev gruppens store gennembrud og blev fulgt af en lang liste af hits, der indtog førstepladserne på hitlister over hele verden.

”The Show” præsenterer en lang række af ABBA’s største hits i et ekstravagant to-timers show.

Det er i MusikTeatret 10. november kl. 20.

”The Show” er en live koncert, der lader publikum opleve ABBA i tiden fra før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix og hele vejen igennem deres store internationale gennembrud og verdensomspændende succes.

Blandt de største hits er sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You. Udover disse kæmpehits kan publikum forvente flere musikalske overraskelser fra ABBA's imponerende sangkatalog.

Musikken i ”The Show” bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af The National Symphony Orchestra of London dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigent har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

Publiceret 04 November 2019 07:00