Linie 3 og Trine Gadeberg er tilbage med deres juleshow. Pressefoto

Linie 3 og Trine Gadeberg er tilbage med deres juleshow. Pressefoto

Linie 3 starter landsturnéen i MusikTeatret i Albertslund

Linie 3 og Trine Gadeberg samt Jan Glæsels orkester er tilbage med deres juleshow

show Linie 3 fylder igen i 2019 spillestederne op til jul med et juleshow. Traditionen blev startet sidste år, hvor de akkompagneret af Trine Gadeberg skabte et tilløbsstykke af et juleshow spækket med alle de sange, der skal til for at det kan blive jul.

Linie 3 gentager succesen i 2019 og igen bidrager Trine Gadeberg til skønsangen med sin fantastiske stemme ligesom Jan Glæsels populære orkester løfter hele herligheden til himmelske toner.

Showet kan første gang opleves den 21. november i MusikTeatret Albertslund kl. 20. Ja det vil sige, man kan komme til en testshow dagen før – 20. november. Der er få billetter til denne forpremiere.

Det musikalske juleshow bliver denne gang krydret med nye sketches og elskede klassikere

Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow mødtes på Aarhus Teater og startede Linie 3 i 1979 på Jacobs BarBQ i Aarhus. Siden har de lavet en række landsturnerende liveshows som 10 års jubilæumsshow, Hvor er de 2 andre, Linie 3 Show, Rundrejsen 2001, 25 års jubilæumsshow og Linie 3 Live.

I 2012 var Linie 3 tilbage efter otte års pause med Linie 3 Live, som solgte flere end 150.000 billetter til et begejstret publikum.

Sidste år lancerede de så et juleshow der fokuserede på deres enorme musikalske talent.

Publiceret 06 November 2019 06:00