Anne Linnet tager udgangspunkt i sine to Tove Ditlevsen udgivelser ved koncerten i Albertslund 8. maj. Pressefoto

Anne Linnet tager udgangspunkt i sine to Tove Ditlevsen udgivelser ved koncerten i Albertslund 8. maj. Pressefoto

Koncert: Anne Linnet spiller Tove Ditlevsen

Anne Linnet koncentrerer sig om ”Kvindesind” og ”Barndommens Gade” ved sin koncert 8. maj i Albertslund

koncert Denne særlige aften – den 8. maj 2020 - vil Anne Linnet stille skarpt på sine legendariske og populære plader med musik til Tove Ditlevsen, ‘Kvindesind’ fra 1978 og ‘Barndommens Gade’ fra 1986.

Koncerten finder sted 8. maj kl. 20. Den arrangeres af Forbrændingen men holdes i MusikTeatret.

”Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet i en pressemeddelelse. Hun tænker her specifikt på ’Kvindesind’, som hun turnerede med dengang.

Arbejdet blev ikke færdiggjort:

”Vi måtte dengang aflyse en række koncerter på den store turné, der lå efter udgivelsen af pladen, da min far pludselig døde i november 1979. Og jeg har faktisk ikke rørt materialet siden,” afslører Anne Linnet, som i dag er lige så glad for Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er ”tidløse”, som hun siger:

”De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer.”

Ud over sangene fra ’Kvindesind’ og ’Barndommens gade’ vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik som en af landets populæreste.

Koncerten, som arrangeres af Forbrændingen, men afholdes i MusikTeatret bliver overvejende akustisk, men med Anne Linnets band på fire-fem personer i ryggen. Koncerten er for siddende publikum.

De to spillesteder har tidligere samarbejdet om koncert med Phlake.

Billetter i salg fra mandag den 11. november kl 10 på Forbrændingens hjemmeside.

brie

Publiceret 09 November 2019 07:00