Så er der kage! Glæde i firmaet, fra v. Katrin Mouritsen, Michael Søgaard Rasmussen og Steen Christiansen. Foto: due.

Så er der kage! Glæde i firmaet, fra v. Katrin Mouritsen, Michael Søgaard Rasmussen og Steen Christiansen. Foto: due.

Glæde i firma: Med på hitliste over godt arbejdsmiljø

Taler og kage, da rådgivende ingeniørfirma fejrede placering som en af Danmarks bedste arbejdspladser

Af
Finn Due Larsen

Der er glæde hos Spangenberg & Madsen i denne tid.

Det rådgivende ingeniørfirma fra Albertslund var med helt fremme, da det store gallashow, Danmarks Bedste Arbejdspladser, fandt sted i Cirkusbygningen tirsdag aften.

En begivenhed hvor de arbejdspladser der har været bedst til at fremme godt arbejdsmiljø, bliver hædret. For tredje år i træk løb Spangenberg & Madsen med en certificering, denne gang som nummer 16. En placering på "Top 20"-hitlisten vækker glæde i lokalerne på Herstedøstervej:

"Det er vi rigtigt stolte af og glade for. De første to å, var vi med i kategorien for virksomheder under 50 ansatte, i år var vi rykket op en den noget større kategori for virksomheder med mellem 50 og 499 ansatte. Derfor er vi ekstra stolte af, at vi i år faktisk har landet et endnu bedre resultat", siger Michael Søgaard Rasmussen, adm. direktør i Spangenberg & Madsen.

Medarbejderne blev i frokostpausen rost for deres indsats.

Medarbejderne blev i frokostpausen rost for deres indsats.

Målet er Top 10

Efter kåringen tirsdag aften fortsatte festen lokalt på arbejdspladsen onsdag middag. Det var da borgmester Steen Christiansen og kommunaldirektør Jette Runchel dukkede op i firmaet, som i medarbejdernes frokostpause i kantinen blev hyldet med taler og overrækkelse af en kæmpestor cupcake.

Michael Søgaard Rasmussen takkede medarbejderne for indsatsen, og slog fast, at "nu er målet at lande i Top 10".

Steen Christiansen slog fast, at "det kan I være stolte af", og citerede Obamas ord om, at firmaet "præsterer over sin størrelse".

Respekt og troværdighed

Der er 75 medarbejdere ansat i Spangenberg & Madsen, fordelt på fem kontorer i landet, heraf de 45 af dem på hovedkontoret i Albertslund.

Kåringen ved Danmarks Bedste Arbejdspladser foregår ud fra et såkaldt Trust Index-program under det der kaldes Great Place to Work. Her får firmaerne målt arbejdsplads-kulturen ud ud fra begreber som tillid, troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab.

Publiceret 14 November 2019 10:08