Norbert Susemihl´s Joyful Gumbo. Pressefoto

Norbert Susemihl´s Joyful Gumbo. Pressefoto

New Orleans jazz og julebuffet i jazzklubben

Albertslund Jazzklub indbyder til julebuffet og koncert med Norbert Susemihl´s Joyful Gumbo

musik Jazzklubben slutter året af med en koncert med Norbert Susemihl´s Joyful Gumbo i kantinen i Albertslund Rådhus 1. december.

Bandet er et enestående internationalt band med en høj standard for musikalsk kvalitet og er meget rost for deres præstationer ved koncerter. Orkestret består af et udvalg af Europas bedste jazzmusikere og har et usædvanligt bredt stilistisk repertoire, der repræsenterer hele spektret af New Orleans Music.

Musikerne er: Norbert Susemihl, trompet, flygelhorn, sang(G/DK) – Chris Tanner, clarinet, sang (AU/DK) – Morten Larsen, piano (N) – Jens Andersen, kontrabas (DK) – Torsten Ellingsen, trommer (N) – Hans Ingelstam, trombone (S)

Koncerten er kl. 19.00, men allerede kl. 17. 00 er der stor julebuffet incl. en juleøl eller en vand eller et glas vin. Hvis man ønsker at deltage i julebuffeten, skal det meddeles på tlf.: 24 43 88 77 eller liselotte.kiaer@hotmail.com senest 27. november.

Programmet for jazzklubbens arrangementer i 2020 er allerede klar, og der lægges ud med Cool Sweetness Sextet kl. 14.00 den 5. januar. Se mere på www.albjazz.dk

Publiceret 20 November 2019 06:00