Alt i alt et super godt DM for Cecilie

Alt i alt et super godt DM for Cecilie

Cecilie hjem med masser af medaljer ved DM

Cecilie og Nicolai Wiuff svømmede junior og senior DM med deres svømmehold fra A6 svømmeklub.

Svømning Cecilie og Nicolai Wiuff har i forrige weekend deltaget i henholdsvis DM (senior) og Junior DM og måtte derfor melde afbud til Mesterskabspris-festen forleden.

Nicolai tog med juniorholdet til Vejle, hvor han havde kvalificeret sig i 100 og 200 fly. Sidste sæson var Nicolai på Glamsdalens Idrætsefterskole som triathlonelev og deltog ikke i svømmestævner. Kvalifikationstider må max være et år gamle for at kunne anvendes til diverse meterskaber, så derfor skulle Nicolai starte sæsonen med at opnå kravtider til mesterskab. Første stævne han deltog i i slutningen af september gav pote og han fik kravtider i både 100 og 200 fly.

Nicolai svømmede sig i formiddagens indledende afsnit til en b-finale på 200 fly med en pers (personig rekord) på 4 sekunder. Om aftenen i b-finalen svømmede Nicolai hurigere end om morgenen og derved endnu en pers og samlet en 10. plads.

På 100 fly svømmede Nicolai op til pers og sluttede som nr. 30 og på 50 fly (ekstra løb pga. få kvalifikationer) svømmede Nicolai også op til pers og samlet nr. 48.

Nicolai kan være godt tilfreds med hans resultater efter kun 3 måneder tilbage i sømmebassinet.

Cecilie tog med seniorpigerne til Esbjerg, hvor hun skulle svømme en masse individuelle løb samt holdkapper.

Individuelt svømmede Cecilie sig til a-finaler i både 100 og 200 fly og blev samlet nr. 7 i 100 fly og nr. 6 i 200 fly – i 200 fly svømmed Cecilie også en pers hjem. 50 fly blev til en b-finale og samlet en 14 plads. Desuden svømmede hun også 50 og 100 fri som er sekundære løb og på 100 fri blev det til en stor pers.

Udover alle hendes individuelle løb svømmede Cecilie 5 holdkapper og pigerne havde store ”drømme” om at der skulle svømmes med om medaljerne.

Alle holdkapper består af 4 piger og de skulle svømme 4X50 fri, 4X100 fri, 4X200 fri, 4X50 medley og 4X100 medley (medley består af en pige som svømmer ryg, en svømmer bryst, en svømmer fly og tilsidst en som svømmer fri).

Torsdagen startede de med 4X50 fri og var i tæt duel med pigerne fra GTI (Greve, Tune og Ishøj svømmeklub) som desværre vandt med 1/100 del over pigerne fra A6. De fik en flot sølv medalje, men man kunne godt se skuffelse i deres ansigter og ”drømmene” blev kun større. Fredag aften svømmede de 4X200 fri og Cecilie svømmede første turen i ny pers med 3 sekunder. Samlet blev de nummer 3 og fik bronze, som er super flot af pigerne.

Lørdag aften var der 2 holdkapper – først 4X50 medley og 4X100 fri. I 4X50 medley svømmede Cecilie 3 turen som er 50 fly. Her blev de nr. 4.

Aftenens hele store præstation kom i 4X100 fri. Pigerne lagde sig i front fra start og holdt det gennem alle skiftene og blev DANSKE MESTRE.

Cecilie svømmede en super flot tid omkring 2 sekunder hurtigere en hendes pers, men da det ikke var hende som startede kan tiden ikke registreres som personlig tid. En super flot præstation og de 4 piger kunne med store smil stille sig øverst på medalje skamlen og modtage de flotte store eftertragtet ovale guldmedaljer. Samtidig med de vandt guldmedaljerne, så skrev de også historie i svømmeklubben A6 – de er de først der vandt en guldmedalje i en holdkap i klubbens historie.

Søndag skulle der så svømmes 4X100 medley som var stævnes sidst løb. Cecilie svømmede 3 turen som var 100 fly. Samlet blev pigerne nr. 2 og fik endnu en sølv medalje med hjem.

Alt i alt et super godt DM for Cecilie – 2 a-finaler, 1 b-finale, flere personlige rekorder og ikke mindst 1 bronze, 2 sølv og 1 guld medalje samt at kunne sige at man er DANMARKSMESTER.

Publiceret 25 November 2019 10:02